Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-24 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ne dienas bez betmena, rīt jau uz l.ekrāniem pie mums

starp citu, dažas dienas atpakaļ beidzot saņēmos noskatīties nolana prīkvelu 'batman begins', un, šķiet, saprotu, kāpēc pie the dark knight ir tik milzīga histērija - bez kādiem pārspīlējumiem, vārda pilnā nozīmē. es domāju, ka nolans ir būtībā nejauši trāpījis trendā (ne speciāli, viņš tāpat tur būtu psiholoģisku drāmu uzņēmis, jo savādāk neprot), tajā, kuru aizsāka iron man, turpināja halks, un par henkoku vispār nerunāsim. jā, par komiksa varoņa cilvēciskošanu un "ikdienišķošanu".

bet redzat, ir viena fiška, kas kā reizi uz halku nekādi neattiecas, bet uz nolana betmenu gan. saprotiet - kad normāls pieaudzis uzspīlē kājās lateksa truseļus un un uzmauc uz galvas hellovīna ausis - tas vienmēr ir smieklīgi. tur nekādu šo faktu nevar attaisnot. vienalga, vai tie būtu freidiskie motīvi, kas nolanam, vai vājprāts, vai nezinu kādi vēl dostojevska elementi. tas ir smiekīgi un punkts.

pie tam, jo nopietnāk to skaidro, jo smieklīgāk tas paliek. komiksos vispār viss šis history ir vienmēr īss un konkrēts - zinātnieki kaut ko ne tā noeksperimentēja, tēma slēgta. a te...
tāpēc batman begins man patīk daudz vairāk, teiksim, dēļ gotham city, nevis dēļ kaut kādiem smieklīgi patosainajiem dialogiem un itāļu mafijas, vot kur tūlīt mums būs gan kopola, gan krusttēvs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?