Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-07-13 02:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

Youth Without Youth (2007, Frensiss Fords Kopola)

Lai piedod man visi maestro FF Kopolas līdzjūtēji un ievērojamā rumāņu literāta Mirčas Eliades fani, bet tālāk manā vietā runās personiskais elektroniskais kinorecenziju rakstītājs (līdz šim sarakstījis apt. 70% atčotu) TypePod Ainanee HZ3.

Bīp. Otrā pasaules kara sākums, sirmais profesors Dominiks mūža beigās saprot, ka nepagūs pabeigt savu fundamentāli zinātnisko darbu (EPIC FAIL) , kuru rakstījis pēdējos 40 gadus, un grib atvadīties no dzīves, kad viņam pa galvu iesper zibens. Babah, mīnus 40 hitpointi. Apdedzis guļ slimnīcā. Restart. Memory loss 65%, toties 40 gadus jaunāks + paranormālas spējas. Analīze: to, ka viena Dominika identitāte sarunājas ar otro identitāti, kamēr tā sarunājas ar Dievu, kas beigās izrādas profesors ar divām rozēm rokās - to mēs vēl saprotam. Mēs nesaprotam pārējo. Te atbrauc fašisti. Profesors negrib būt Šarikovs, viņš aizbrauc uz neitrālo Šveici. mp3 Inokentijs Mārpls  "meklē mani peklē".

Sakarā ar šo brīnumaino faktu visas iekšējās cīņas un atmiņas meklējumi uz brīdi paņem taimautu, jo no visām malām uzrodas dažāda kalibra spiegi. Spiegi uzrodas ar savām draudzenēm. Visapkārt griežas dancotāji. Spiegi īpaši netraucē dzīvot. Viens pat nošaujas. Cibric cibric Tad pēkšņi aizbrauc gan fašisti, gan spiegi, gan viņu kundzes, toties uzrodas lēdija, kuru Dominiks kādreiz pirms 40 gadiem ir mīlējis, tikai cita, taču viņa grib dzīvot alā un runāt sanskritā, tāpēc itāļu profesors viņu aizved komas stāvoklī uz Indiju, lai nodotu itin autentiska mūka rokās un ar dinamītu uzpridzinātu svēto kalnu, pie sevis skaitot om mani padme hum, toties

Atvainojiet, man taippods šajā vietā salūza. Rīt jau atkal būs jānes uz remontu.

in 2008 martcore says
treškonteiners! / sēdies, divi / putraimaini / apm.ņurd. / afigkino  



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?