Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-04-24 10:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

par kino pastāstīšu, pīpējot
es te skatos, ko labu kannās taisās rādīt
vispār nekā tāda nav, indiana džounss un jaunā vūdija allena filma (ar šiku nosaukumu, nolāpīts!) ārpus konkursa, a tad vēl ir , piemēram, kārtējā filipa garela un marka holodenko kolaborācija, kura būs classy, ka es jums saku, bet uzmanību gribēju pievērst trīs patiesi jautrām lietām

1. filmā "synecdoche, new york" filips seimūrs hofmans naturāli uzceļ garāžā strādājošu ņujorkas maketu. paskatieties, kāda histērija no šī fakta valda imdb komentāros, tur jau ir gatavi mainīt scenāriju pret minetu, un tie nav joki.
2. viena no visģeniālākajiem hītiem pasaulē "a bittersweet life" autors Dži Vūns Kims, kurš dzimtenē ir faktiski aizliegts, startē ar jaunu projektu, nosaukums, neticēsiet, "the good, the bad and the weird" par 30-o gadu korejiešu bandītiem. es domāju, nav pat jāpaskaidro, kāpēc šis pasākums automātiski nonāk manā visļistes pašā augstienē.
3. un vēl smieklīgais - sorosīti un židmasoni ir laikam uzņēmuši toļi "persepolis" sīkvelu, toļi rimeiku, bet katrā ziņā multfilmu par karu livānā, un zināmu neizpratni tas viss izsauc.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?