Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-04-19 12:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tad pat ne par to, kā es visu rītu nojājos ar 220 mikrorevjūzu vešanu pie dzīvības sandinistas blogā, bet par wordpress kā tādu

sīrčendžains ir foršs (es gan nezinu, kā viņam uz birkām stāvēs, bet nu gan jau), tomēr uz pogas nevar 'meklēt' nomainīt pret "ko vaig?', kas nav čoina, a es jau sacerējos
vidžetus var staipīt pa malu, kā vien sirds vēlas, kategorijas nevar staipīt nekur. viņas saliekas, neticēsiet, pēc alfabēta. paleolīts. vispār kaut kā nevar neko tur staipīt, kur gribas, un viss jādara caur žē, jābekdeito un jāmānās.
ir divas brīvas joslas gar malām, kilometru garas, bet pēdējo ierakstu skaits uz malas (tikai vienas no tām, otra vispār ir tukša!)ir limitēts ar ciparu 15. kāpēc? es nezinu.
estētika defaultajos lapu dizainos liek izvēlēties minimālāko no grandiozajiem ļaunumiem.

nebūtu šo kosjaku, wordpress būtu normāla platforma pusžurnāliem-pusmājaslapām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vienna
2008-04-19 12:27 (saite)
noskatījos turkish star wars. iesaku.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2008-04-19 16:10 (saite)
hmm, a tur tajaa fignjaa vispaar nested komentaari ir iespeejami? cik ir redzeets, vienmeer pie postiem iet komenti vienkaarshi vienaa rindaa viens aiz otra, kaut kaadus paraleelus diskusiju threadus, ja nu taadi pie kaada posta izveidojas, padarot nelasaamus, jo viss samaisiits putraa un nav saprotams, kas tajaa bardakaa uz ko atbild, un neliidz arii debiilaas uzrunas "vaards, komenta laiks: ..." priekshaa likshana.

nav taa tomeer nekaada ciba vot eh.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?