Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-03-15 20:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzeltenā prese
vēl kompetenti cilvēki raksta, ka berlīnes kinofestivālā, atskaitot rollingstounz uzstāšanos, esot bijuši divi būtiski notikumi:

a) vokāli horeogrāfiskā dziedātāja madonna tagad esot beidzot oficially kļuvusi par indie režisori. debijas filma noraujot jumtu. galvenajā lomā esot frīks no gogol bordello (!) (tas ir tāds saša borats koens nabadzīgajiem), kurš bez tam vannā dziedot un matjugojoties krieviski (!!), tad vēl tur esot epizode, kurā estrādes bekvokāliste kļūst par striptīzdejotāju, lai palīdzētu āfrikas bērniem (!!!) un diskotēka, kurā dīdžejs uzskatāmi pārtrauc madonnas dziesmu, lai uzliktu britniju (!!!!). imdb tegos ļoti organiski blakus izskatās 'lap dancing' un 'cultural revolution'. vārdsakot, atliek tikai minēt, vai artūra duboka rekordi kritīs vai nekritīs.

b) kim ki duks esot atstiepis savu protežē, ņekiju junu jahongu, kura filmai viņš ir producents un - uzmanību! - arī scenārija autors. zinošās personas stāsta, ka hārdkora ziņā kimkidučega scenārijs pārspēj viņa pašu filmu scenārijus visus kopā ņemtus, detaļas nestāstīšu, tur man pašam šermuļi iet pār kauliem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?