vai arī, lūk, fiška, par kuru esmu aizdomājies pēdējā laikā
cik īsti mūsu valstī dot dzeramnaudas par ēdienu vai dzērienu?
protams, ja sabiedriskās ēdināšanas un dzirdināšanas iestādē ir debīls apkalpojošais personāls, tad es nedodu neko
tiesa, tas nav kaut kā jāuztver personiski, jo ja man ir maz naudas kabatā, tad es rīkojos tāpat
ja viss ir labi, un ja man ir nauda, tad es atstāju kaut kur 10% no kopējā rēķina, nu tā ir tipa eirodzermnauda
savukārt, ja rēķins ir kaut kur 9.60 LS, es tupa atstāju čiriku, a čo, man atstāt, vēl klāt sešdemit divus saņķikus? :)
vārdsakot, tradīcijas nav iedibinājušās
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: