Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-12-20 08:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no rīta atnāca darbabiedrs ar vēstījumu par jaunajiem un ekskluzīvajiem apsardzes kultūras užasiem Objektā X, tiešām smējos līdz asarām. Objekta X adresi es nenosaukšu, jo ņehuj paļīt ceha kolēģus. savukārt, uzrakstīt par lielāko daļu notikumu nav iespējams, jo es to gluži vienkārši tehniski nespēju, tāpēc, ka uzreiz sāk līt aizkustinājuma asaras.

bet, karoče. Objekts X izceļas ar to, ka tā apsardzes kultūrā valda kaut kāda vājprātīga aura. teiksim, mēģināja reiz džeki iedzert kopā atspirdzinošos - viens no abiturientiem ar tukšo pudeli pārdauza pārējiem maiņas biedriem galvas. vai arī reiz nolēma pat kaut ko nozagt no Objekta X - atnāca nākamā maiņa un izcēlās militārs konflikts bez karstajiem ieročiem. un visu laiku tā. iespaids par šo vietu ir tāds, ka tur tikko mēģini piecelties kājās vai atvērt muti, uzreiz nenovēršami iestājas Pilnīgs Pizģec.

sezonas galvenais hīts ir šāds - pirms mēneša firma nolēma laikam jau modernizēt Objekta X apsardzes darbu, respektīvi, izsniedza viņiem automašīnu, kurā būtu jāsēž "operatīvajai grupai" (man tiešām ir grūti visu šo uzrakstīt). autopatrulēšanas apjoms - aptuveni 800 metru. tupa jāapbrauc apkārt taisnstūrveida Objektam X, kurā nekādu citu mašīnu nav un būt nevar.

kad iekšējās izmeklēšanas komisija konstatēja, ka mēneša laikā šis superkārs ir četrreiz nežēlīgi sadauzīts, piedevām, cilvēcei īsti nepazīstamos un neizprotamos veidos, tai (komisijai) jau atteicās darboties smadzenes, lai uzdotu jebkādus jautājumus operatīvajai grupai - jo pie momenta "kā var noraut automašīnai bagāžnieka pārsegu, braucot ar ātrumu trīsdemit-kilometri-stundā apkārt Objektam X" ikvienam tās atslēgtos. a vēl tur sadauzītas abas fāras, izsists priekšējais stikls un izlauztas vienas aizmugurējās durvis.

nē, nu mums ir nereāli skaisti stāsti.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?