Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-12-06 07:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The Man From Earth (2007, Ričards Šenkmans)

Lūk, pirms gada finiša arī atradies konkurents par tēmu "gada labākā filma" jau manis apjūsmotajai London To Brighton. Es pilnīgi nopietni un bez kādiem vijeboniem apgalvoju: šī filma ir obligāti jārāda visās Latvijas augstākajās mācību iestādēs, Sporta pedagoģijas akadēmiju ieskaitot. Visās. Es to apgalvoju. Un tā būtu jāredz visiem cibiņiem, kas ir pārsnieguši 18 gadu vecumu. Par prtg, dienasgrāmatčegiem, anonīmousiem, skukām un citiem purva velniem ij nemaz nerunājot.

Pārējiem: pēc ieskatiem. Atgādināšu, ka filma ir saruna starp sešiem junivera profesoriem, un par sievišķiem un mašīnām viņi nerunā, kā rezultātā ir milzīgi liels specifisku terminu koeficients, kā rezultātā ar angleni stipri virs average labāk nerādīties filmai ne tuvumā. Es to ne augstprātīgi kaut kā saku - bet, nopietni, čuvaki, var riskēt gluži vienkārši nesagremot. Es pats ik pēc desmit sekundēm bliezu pa bremzēm un lasīju titrus.

Bet tā - milzīgs baudījums, un arī lielisks sižets. Jāpateicas par to visu ir nezināmajam anonīmajam lietotājam, kurš, maitasgabals tāds, neatklāj savu vārdu, toties piegādā taitlus, kurus tiešām ir prieks skatīties. Paldies!

in 2007 martcore says
treškonteiners! /  sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / apmier. ņurd. / afigkino +


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?