Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-08-29 06:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
geiming ņūzs end vižuals
- postal 3 būs! džeki no Running With Scissors ir atkal uzzīmējuši piemīzto un piedirsto pilsētu ar deģenerātu Čuvaku galvenajā lomā. pēc skrīnšotiem nevar saprast, vai būs iespēja "uzmaukt kaķi uz pistoles stobra", bet toties klonēti resni un taukaini iedzīvotāji jau figurē uz ielām, velkam tu džankjārd

- nhl 2008 arī būs. kopš tur ir parādījies iebūvētais lego simulators ar nosaukumu "chemistry", uz elektrisko spēli "hokejs" ir dziļi pajāt, tāpat kā uz viņa brāļiem un sobutiļņikiem citās sporta nozarēs. Ja nu tikai Pro Evolution Soccer sērija, kurā bez priekakoka laikam jau vairs nav ko darīt.

- dievu reinkarnācija. no fallout 3 ir drūms postnukleārs konceptārts; ko gan citu var gaidīt no spēles, kas pēdējo septiņu gadu laikā ir apglabāta apmēram 42 reizes?! starcraft 2 ir konkrētāks, bet tur es labāk pagaidām neko. baidos nobiedēt.

- maniakāli vojerisma rituāli Alan Wake un Grand Theft Auto 4 mājaslapās. velk kā ar magnētu. nevaru vien sagaidīt. pasaki , bračka geimeri, kurš no viņiem ir fascinējošāks: neiespējamo iespēju Ņujorka  ar savu autohaosu un līdz sajūsmas izkristalizētajām detaļām vai Alana  Veika dūmakainais provinces eksistenciālisms, no kura atmosfēra šaujas ārā katrā skrīnšota stūrītī.

GTA 4














Alan Wake















(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]v00d00
2007-08-29 13:35 (saite)
jā, 2008. gada februārī pirkšu PS3 speciāli priekš GTA utml, tomēr zb geimot uz PC.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?