Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-07-21 21:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mēģinu apjēgt izteicienu "mīla ir stiprāka par nāvi", nekādi neizdodas, lai no kuras puses ņem - ceturtajā raundā palaisti garām divi džebi, sestajā iegriezts huks ar nokdaunu, bet astotajā jau tiesnesis veltīgi skaita līdz deviņi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2007-07-21 21:20 (saite)
ja tic augshaamcelshanas teorijai, tad sanaak shitaa - ja kaac turpina miileet kaadu arii peec taa miilas objekta naaves, tad shamam draud satikshanaas ar jamo augshaamceljoties tam objektam, kanjushnja, ar noteikumu, ka shams taj momentaa gadaas kau kur tuvumaa...

(Atbildēt uz šo)


[info]tante
2007-07-21 21:33 (saite)
es te veel padomaaju, aceroties Biibeles legjendas un kau kur dzirdeeto "..Un tik ļoti Dievs cilvēkus mīlēja, ka sūtīja savu Vienpiedzimušo dēlu atpirkt viņus no grēka (nāves).."
Aadams savaa laikaa caur greeku ieguva naavi, laj gan bija radiits kaa muuzhiigdziivotaajs, bet Jēzus bija apriori bezgreeciigs un ar savu asins upuri izpirka Aadama greeku.. un dariija shams to miilestibas deelj - miilestibas pret Dievu, savu Teevu un miilestibas pret cilveekiem - taa saukto Israeela cilti, jebshu tiem, kuri pieluudz vieniigo patieso Dievu...
caur sho izpirkuma upuri paveeraas iespeeja cheloveekiem tikt pie muuzhigas dzivoshanas- znach - buut paari naavej...
miilestiiba shite sanaak stipraaka par naavi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-21 21:36 (saite)
precizeeju - Jāņa 3:16 "Jo tik ļoti Dievs pasauli mīlējis, ka Viņš devis Savu vienpiedzimušo Dēlu, lai neviens, kas Viņam tic, nepazustu, bet dabūtu mūžīgo dzīvību,"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2007-07-21 21:39 (saite)
vah, kur sarežģīti

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2007-07-21 21:40 (saite)
nau, nau sareshgjiti.:)
ja jau pat man pielecis ir pusliidz, tad noteikti nau sareshgjiti.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2007-07-21 22:32 (saite)
Nu kā, man vienmer mājās ir bijuši kaķīši. Bija runcīši, tad pieklīda kaķene un viņai dzima kaķīši, veinu no mazajiem dumajiem kaķīšiem arī paši izaudzinājām - mums bija divas kaķenes un tad diezgan drīz viena pēc otras viņas saslima/nācās iemidzināt. Tagad jau vairāk par pusgadu mums nav kaķīšu, bet es arvien viņas ar tādu mīlestību atceros. Kaķīšu nav, bet jūtas taču paliek.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?