Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-05-23 17:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Skat, angļi arī sapsihojušies

Javine hit out yesterday, saying: "People have been texting me non-stop, saying: 'Don't worry, it's all total politics.' (...)
Countries in the same block were far more likely to vote for one another - and rarely awarded points to more distant countries. For example, over 20 years, Norway and Turkey gave each other an average of just 0.7 points.
avots: šeit
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ok, piekrītu, ir Balkānu mafija, tāpat kā ir  Ziemeļeiropas mafija.  Pārkers saka, ka tagad visi briesmīgi nemīlot Krieviju (un iemesls -  strīdi ar Baltijas valstīm (Barselonas iedzīvotāji vienkārši sten no tādas netaisnības, viņi boikotē Krievijas stavridas tomātu mērcē un ir izkāruši sev pie sienām Ziemeļvidzemes karogus)). Tagad izrādās, ka kaut kāda iemesla dēļ ultrapolitizētie Eirovīzijas balsotāji ir sapsihojušies pret Lielo Četrinieku (Anglija, Vācija, Francija, Spānija). Droši vien, ka neapmierina arodbiedrību darbs, atsevišķu deputātu izteikumi etc. Nu kur var šitā breģīt? Neviens netraucē taisīt Centrāleiropas vai ex-NVS valstu mafiju. A varbūt krieviem vienkārši nevajadzēja Avrilas L. parodiju atsūtīt? Un angļiem nevajadzēja sūtīt pārstāvi, par kuru bez 0,7l jau nu točna nevar nobalsot?
btw:
Grieķijas pārstāves apgrozījumā tika ielikti 880 miljoni ASV dolāru. Tas vēl tā. Baltkrievijas desu karalis Nikolajs Agurbašs savā sievā ielika miljardu (viņa neizkļuva no pusfināla). Tas jums vienkārši tā, lai novērtētu mērogu, pēc kura sākas sarunas par riebīgo politiku.
Visos pagājušajos gados tiešām uzvarēja labākās dziesmas. Šoreiz tā nenotika. Noklausījos grieķietes dziesmu vēlreiz - nu ne ar ko neatšķiras no desmit tādām pašām, ne ar ko. Tad jau serbi drīzāk bija pelnījuši. Un man ir pārliecība, ka šoreiz tas ir bizness nevis politika.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?