+++ ([info]zefiirs) rakstīja,
man patīk ekstrasensu cīņās, nopietni!!!!! vienīgi ļoti reti(un ar reti es domāju reti) sanāk redzēt.
nu tur jau var redzēt, ka pāris ir tādi, ka vispār nesaprotu nah viņi tur paņemti, neko nezin un neredz, citi atkal tā visu pasaka, ka skudriņas pārskrien. un krievijas lapās var atrast miljons info, par viņu praktizēšanu pirms/pēc šova, piem daži pēc tam saslimst ar zcaigžņu slimību, ņem milzīgu naudu un neko nedara, citi normāli palīdz etc. šovs ir šovs, protams, bet ekstrasensi īsti(tb tie, kuri tiešām ir)

pārvērtības - speciāli noskatījos internetā vienreiz, pēc klabā izlasīta viedokļa. toreiz tur bija diriģente, kurai izmeta pončo, ar kuru viņa vēsā laikā diriģēja kori tautastērpā, sakot, ka tas nav labs apģērbs, pēc tām viņas vairākām piezīmēm tās abas vadītājas jau tā kā nezināja ko teikt, par to , ka kori tautastērpos, viņām vispār nebija ko piebilst, noteica tikai - esmu pārliecināta, ka atradīsi ko piemērotāku/kaut ko tādā garā. pazemošana, ne pārvērtības.
un tā jau ir, es iedomājos, ka pa manu skapi tagad izložņātu, pat nevaru iedomāties ko atstātu, visus manus lielos džemperus sviestu prom, visu sviestu, un tad pēc tam, kad visas latvijas priekšā manas drēbes iemestas tanī sarkanajā spainī, es tač pa īstam,protams nemestu laukā, vienkārši iekarinātu atpakaļ skapī, nu ja, un tad visi redzējuši, ka tās drēbes izmestas, bet viņās vēl staigāju. stulbi kaut kā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?