Otrdiena, 9. Aug 2005, 08:17
Paldies Dievam (pamanīju, ka) sieviete pie stūres.

Iet te akcija baigā.. Sievietes tā un sievietes šitā. Brauc daudz drošāk un ievēro noteikumus.. Nu jā, nav jau melots..

Neviens normāls vīrietis jau nestāsies uz galvenās ielas, lai pārliecinātos, ka no mazāk svarīgas ieliņas braucošā mašīna nepaskatoties uz sāniem, brauks virsū uz gelvenās. Un tamdēļ, lai būtu pavisam droši, tieši pie krustojuma METAM PA NAŽIEM!!! Labi, ka jau laicīgi pamanīju gaišu matu kušķi sēžam pie stūres un ieturēju lielāku distanci... Bet kas notiktu, ja nepamanītu? Nekas jau dižs - ieskrietu sievietes auto pakaļā. A kurš būtu vainīgs? Protams, ka es, jo neesmu ieturējis vajadzīgo distanci. A kā lai visu laiku ietur distanci, ja ik pa 10 sekundēm kāds cenšas ielīst starp mani un sieviešu auto?

Tā lūk rodas statistika...

P.S.Tas nav uzbrauciens sievietēm. Tas ir uzbrauciens "statistikai".

Otrdiena, 9. Aug 2005, 08:24
[info]angel_girl

:)
Saka, ka vissliktākie braucēji esot sievietes un iesācējo - jo brauc stingri pēc noteikumiem :)

Otrdiena, 9. Aug 2005, 08:26
[info]maris

It kā jau nekā peļama, bet tomēr kaitinoši.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 08:36
[info]angel_girl

redz, ja vinja ir viena uz ielas - ok, bet ja nav, tad tas tikai traucē pārējiem braucējiem.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:11
[info]black_data

Gan jau ka arī sievietēm. :)

Es zinu vienu krustojumu Rīgā, kur ir vērts baidīties no braucējiem, kuriem būtu jālaiž. Tagad gan tur notiek remonts un būs luksafors. :)

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:29
[info]maris

Nu, protams ne visām sievietēm :)
Ir, ir tādi krustojumi, kuros tiešām ir vērts piebremzēt pat ja esi uz galvenās, bet nu TUR - pārredzamā krustojumā, kur galvenā iela pie tam ir 1virziena, tas naher nav vajadzīgs...

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:13
[info]nfoworm

Njaa... Es vakar arii gribeeju iet vienu sist, kuru pilniigaa POH*JA mani gandriiz iestuureeja ar savu C klases mersi borgjuuraa pie Alfas. Pie tam uz signaalu vinja nereagjeeja pilniibaa... Bet kad pamaniiju, ka taa ir vecene - nospljaavos un gaaju savaas dariishanaas. Bet ponta peec vajadzeeja aiziet ar beisboleni rokaa parunaaties ar vinju - mosh naakoshreiz brauktu praatiigaak.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:31
[info]maris

Nav jēgas... Vecā ragana tik nodomās, "vot rupekļi" i sjo... Diez vai piestaigās iemesls, kāpēc tika vicināta beisbolene...

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:44
[info]kugis

Neko šitā nepadomās. Uzzvanīs savam jājējam (bijušais ieslodzītais, tagad nopelniem bagātais naftas biznesmenis) un tas atbrauks ar veselu rotu atsaldētu puiku. Šitā sieviešu-šoferienu kategorija ir ļoti labi pazīstama, ka viņu māti...

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:47
[info]maris

Nu kamēr atsaldētie dārzeņi atbrauks, tikmēr jau beisbola spēlētājam tas laukums vairs nebūs aktuāls.. :)

Otrdiena, 9. Aug 2005, 10:16
[info]nfoworm

Vo vo :)

Otrdiena, 9. Aug 2005, 13:43
[info]fleur

nez kaa tu vinjas labi paziisti, it iipashi veel vinju maati???:)

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:19
[info]lapsa

ooo!
šorīt Baložu buss bija saskrējies ar mašiņu Bauskas krustā, kur tramvajs staigā.
būs jāraksta kļauza, lai aizliedz tur beidzot abus kreisos pagriezienus.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 09:27
[info]maris

Atkal šite? :D Nu... Es uz Rāmavu braucot tur griežos pa kreisi... :( Bet vispār krustojums tizls. Prasās pēc galvenās ielas nomaiņas un luksafora priekš trambuļa.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 13:25
[info]andzha

Es reizes 3-4 nedēļā caur šo krustojumu braucu. Jau 2 reizes esmu redzējis sasistus vāģus.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 10:47
[info]petro

Tieši tā! Sieviete pie stūres - potenciāls slepkava. Un ne jau tāpēc ka nemācētu braukt bet gat tāpēc, ka piespiež citus(pretējā dzimuma) satiksmes dalībniekus novērst uzmanību(uz sevi) un rīkoties neparasti.

Otrdiena, 9. Aug 2005, 13:34
[info]andzha

Es beidzot esmu atkodis, kādēļ sievietes ir sliktākas autobraucējas. Sievietes baidās no riska, gala rezultātā riskējot vēl vairāk. Tavs piemērs ir labs, taču vēl labāks man liekas cits gadījums.
Marijas iela pie Cen. stacijas. 5 joslas. Es esmu 3., kas turpina kustību pa Čaka ielu. Pa kreisi nedaudz priekšā Opel, joslā, kur jāgriež pa kreisi. Beibe vislaik baidās pārkārtoties uz manu joslu, jo ļoti saspringta satiksme. Beidzot, pēdējā brīdī, kad viņa saprot, ka tūļiņ vairs nepaspēs pārkārtoties, tiek parādīts labais pagrieziens un tieši tajā pašā brīdī metas manā joslā. Labi ka man bija čujs un es biju samazinājis ātrumu uz 20. Bļa, kā es viņai taurēju :P. Pats interesantākais - nākāmā krustojumā es viņai nostājos blakus un viņa man parādīja žestu ar pirkstu pie deniņiem. Man vienkārši sākās histērija :D

Otrdiena, 9. Aug 2005, 13:36
[info]maris

O! Žests ideāls... pie īstajiem deniņiem.. :DDD