marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2006-10-25 02:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: hopeful
Mūzika:dziesma, kuru vinjsh man dzied/ speelee
Entry tags:no emocijas

kaut kaa nekaa..

briidinaajums!- sheit nav " Tildes birojs" .. atrodos pie Jura.. tik savasdi. Skatamies filmu- shausmu filimu.. man nav bail, esmu tajaa pilniibaa iegaajusi- liidz pashaam dziileem..

shii dziesma, kas izsaka visu to, ko es nu juutu.. atkal alko rada savas sekas.. vinja saka, ka nav veel par veelu, ka ..

shis tukshums, kas nogalina mani.. nee! tas nenogalina mani.. tas vairo manu speeku, manu speeku, kuru eman jaaizmanto buus tagad, riit un aizpariit..!!

bet shis tukshums, kas apskalo mani.. tam nav beigu?!

kaut kas nav taa, kaa tam vajadzertu buut.. tas ir tik savaadi.. tik sasodiiti savaadi.. man pietruukst kaut kaa, kaa man nekad nav bijis, kas man kaut kad ir bijis/ piedereejis, bet nespeeju apzinaaties, kas tas ir.. tik sasodiit savaada sajuuta!

Vinjsh dzied.. dzied dziesmu, kas aizkustina mani alko iespaidaaa veel vairaak, gluzhi taapat kaa VINJSH (viens no tiem, kurus kaadreiz esmu miileejusi- neatklaashu vaardu).. kursh dziedaaja man dziesmu par to, cik ljoti tas neveelas/ baidaas iemiileeties.. bet tas notika.. mees iemiileejaamies..

nesaprotu jeegu shim ierakstam, jo viss sajuuk vienaa biezpienaa.. un domas atkal lauzhas liidz vinjam, kuram iisti neko nenoziimeeju.. domas lauzhas liidz vinjam, kursh man iisti neko nenoziimee..

 

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aneteens
2006-10-25 11:55 (saite)
Tu spēlējies ar fontu lieluliem, šriftiem un krāsām. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marija_jekabs
2006-10-25 15:37 (saite)
cenšos aplaimot to, ko nebiju pamanījusi/ mācējusi vai kā tamlīdzīgi.. visus šos gadus, kurus ņemos pa šeieni!
*tas nozīmē- jo vairāk, jo ātrāk panākšu nokavēto! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?