marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2013-05-22 09:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
***
Labrīt!

Godīgi sakot, ik pa laikam aizmirstu, ka esmu stāvoklī. Tā ir tik savāda sajūta. Tā īsti nav sajūta. Tā ir apziņa.
Ja man neaugtu vēders, nebūtu nelabi ik pa laikam, neraudātu par katru sīkumu un.. man derētu drēbes, nebūtu nogurusi un neaizelstos pat vnk guļot, tad.. būtu kā lielākajai daļai grūtnieču un es neticētu, ka esmu stāvoklī. Bet! Tā kā es ar vīru esam redzējuši Tv ekrānā mūsu bērna sirdi, dzirdējuši to un redzējuši arī tās līkni.. šaubu nav, manī kāds ir iemitinājies un normāli barojas. Es gribu ēst, es ēdu bieži. Mana anoreksija to nesaprot un diez vai tuvāko gadu arī sapratīs. Es ēdu daudz. Un es kūstu no dārzeņiem un augļiem, kartupeļiem un ūdens. Lai cik dīviani tas arī neliktos, jo vairums sieviešu gribas dažādus mēslus, maķīšus utt.
Un es gribu puiku. Puiku kā pirmo tāpēc, ka pēc vēl pāris (2) gadiem varētu meiteni. Tad puika būtu lielais brālis un aizstāvētu mazo māsu. Tas būtu forši. Taču.. ja tomēr būs meitene, tad arī laime. Meitenes ir forši pucēt un kopā pucēties.
Ja būs puika, tad viņu sauks Ernests. Ja būs meitene, nav ne jausmas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oldess
2013-05-22 10:22 (saite)
Man milzīgs prieks par Jums, tiešām, sāku lasīt šo blogu jau krietnu laiciņu atpakaļ... un pēc drūmas līnijas, patīkami redzēt pozitīvas ziņas, ceru uz biežākiem šādiem ierakstiem, paši plānojam bērņuku nākamgad, bet tad jau laiks rādīs :)) tāpēc forši tā palasīt par sajūtām ^^
Lai skaista diena !!! un laba apetīte :))))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marija_jekabs
2013-05-22 10:54 (saite)
Paldies :)
Bijām domājuši "sākt piestrādāt" augustā, septembrī. Likās,ka tas prasīs savu laiku un nez vai ar pirmajiem mēģinājumiem izdosies, ņemto vērā apkārt notiekošā radīto iespaidu. Bet.. izrādījās, ka esam tik veseli, ka izdevās ar pirmo reizi un likās, ka esam tam gatavi, bet, kad ieraudzīju grūtneicības testa pozitīvismu, man pirmo reizi mūžā tik tiešām bija jāapsēžas. Vīrs gan teju lēkāja un smaidīja, priecājās kā, iespējams, vēl nekad. Bet ar katru nākošo grūtniecības nedēļu aizvien labāk saprotu, cik sirsnīgs brīnums tas ir un var just kā mīlestība aizvien koncentrētāk rit manā asinsritē.
Lai Jums noteikti viss izdodas un ir veselība, spēks un drosme! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?