marija_jekabs ([info]marija_jekabs) rakstīja,
@ 2006-12-06 10:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:noguris trusis
Mūzika:ja- avei
Entry tags:j

atrofējies
1.kārt- esmu nolēmusi pieņemt Hausa Anetes piedāvāto zīmēšanu, respektīvi, ķatru 6.dienu (regulāri) apmeklēt LMS galeriju, kur nu ļaut vaļu savai mākslinieka dabai!- ne jau tāpēc, ka uzskatu sevi par baigo mākslinieci vai kaut kā tā.. tas vnk varētu būt kaut kāds stimulātors manai relaksēšanās iespējai! :)

2.kārt- ļaujiet taču man beidzot izgulēties! Neatceros pat vairs, kad pēdējo reizi izgulēkos, kad pēdējo reizi piecēlos/ pamodos bez modinātāja vai vēl kaut kāda cita iemesla palīdzības! esmu kaut kā pārgurusi no visa šī!

3.kārt- ceru, ka Jānis šodien atnāks pie manis (kaut gan.. labāk, lai nāk rīt) un iebāž to video datorā, savādāk fakts, ka man tas jāizdara, bet es to vēl aizvien neesmu izdarījusi, neliek man mieru un kairina manu nervu sistēmu!!

4.kārt- šodien beidzot aizvirpuļošu līdz pastam un nosūtīšu dz.dienas dāvanu uz Maskavu- Kirillam! Mazajam mīlulim jau 20.. :)

lai Tev veicas! :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aneteens
2006-12-06 10:43 (saite)
Cikos tur tā zīmēšana un kad sākas? Tože hoču, nu ņiznaju!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]marija_jekabs
2006-12-06 21:09 (saite)
reklāma: katru 6.dienu no plkst.-14.00 līdz 17.00 (ja vēlies īsāku laiku pavadīt tur, tad pavadi īsāku laiku tur).. galerijā LMS (ja nemaldos)- 11.novembra krastmala 35! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?