zemteks pakarama ([info]marabou) rakstīja,
@ 2008-03-03 13:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atļaušos iecitēt kādu savu vecu ierakstu. apsmieties var - lietoju sabiedrisko datoru. kaajaas cciibas. kaajas pirkstam kas blakus lielajam kaut kas neerts sajutaas. uzceelu kaaju uz kreesla un konstateeju ka pirstam pie naga ir sakraajusies pamatiiga kaarta sausaas aadas. nu nopleesu, kaartiigs gabals sanaaca, peec lieluma kaa pirksta nags. tagad domaaju vai savu sauso aadu atstaat te pie datora. laikam tomeer nee jo kaads to var izmantot melnaas maggijas noluukos. man vispaar ssaadu cilveeku ir zzeel, jo vinniem par to buus suuri gruuti jaamaksaa. cerams ka pa miskasteem pie manas maajas neviens taads neraknnaajaas jo es tur vakar izmetu savus matus. cik atvieglots es tomeer juutos daargo lasiitaaj ka tu nezini kur es dziivoju (....)  alus, saturies, es naaku. nedriikst aizmirst savu aadu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]marabou
2008-03-03 13:49 (saite)
vēl viens - es gribeeju vakar lai saak liit lietus. saaka spiideet saule. aizgaaju peec uudens glaazes, panneemu malku mutee un izspllaavu uz sliekssnna - lietus bija nolijis.

kaa pieraadiijums uz manis uzkrita mazs pumpurinnss no kura malinnaa lauzaas aaraa zalluminnss. veel viena lapinna iekrita uudens glaazee. man tas bija jaaizdzer lai guutu speeku. tressais zallums man uzkrita uz loceklla.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2008-03-03 13:52 (saite)
tad kad es tavus shitos palasiiju, kas veel bija rakstiiti senajaa rokrakstaa, tu man uzreiz iepatikies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?