mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[26. Jun 2023|15:44]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pirms pieciem gadiem Tunbergu Grētiņa, nu jau riktīga mamzele, esot teikuse, ka šogad(toreiz, ka pēc pieciem gadiem) cilvēce iznīks, ja nepārstās lietot izrakteņu kurināmos/degvielas. https://www.bitchute.com/video/ofWdnIYLhqs/

Iznīkšana šobrīd draud tikai cilvēces daļai, kas lietoja mrna špricītes, par ko liecina statistika un ļoti biežās ātro palīdzību sirēnas. Ja par doto video, tad ir grūti viņam nepiekrist, tikai atšķirībā no viņa, es nevēlos cienīt visus cilvēkus, vismaz tik ilgi kamēr viņi atzīs savas kļūdas un izlabos tās.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:26. Jūnijs 2023 - 15:56
(Link)
Cilvēkiem ir pa laikam tāda noskaņa, ka “pasaules gals ir klāt”. Ja tas aiziet politikas līmenī, tad tas var būt ļoti destruktīvi. Trakākais, ka politiķiem nav nekādas atbildības, kad viņi izstrādā politiku uz šīs pasaules gala gaidīšanas noskaņas.

Gan Grētas panika, gan kovids bija šādi trakumi. Tieši tas pats ir ar globālajām klimata izmaiņām. Jā, tās ir reālas, vietās būs jāpielāgojas, un to mēs arī izdarīsim. Kāds ieliks mājās karstai vasarai kondicionieri, kāds nomainīs augu kopu, un dzīvos vēl labāk nekā agrāk. Ja tai lietai pareizi pieiet, tad augstāks CO2 līmenis tikai uzlabos ražu, jo augi pārstrādā CO2 mums noderīgās pārtikas vielās.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:26. Jūnijs 2023 - 16:39
(Link)
Man liekas, ka mūsu okupācijas administrācija un arī eiropas(komunistu) savienība tikai paaugstina likmes uz klimatpornu, ar degradējošām sekām sabiedrībai un ekonomikai. Un tas ir tikai viens no degradējošo darbību virzieniem.

Vai Anglijā ir kas mainījies, pēc izstāšanās, šajā sakarā?
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:26. Jūnijs 2023 - 19:10
(Link)
Anglija ir viena no wokisma avangarda zemēm, līdz ar to tur drīzāk ir vēl vairāk idiotisma. Šībrīža UK ir atbilst režīmam, ko kāds nodēvēja par anarhotjirāniju. Mentiem pohuj, ka viņu tautas bērnu varo arābi un nēģeri, toties viņi dikti piesakta vietējo balto cilvēku, pārbaudot vai tas nav ko negantu uzrakstījis internetā. Šādās valstīs visiem zaļajiem, zilajiem un sarkanajiem ir maksimāli labvēlīgs klimats.
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:26. Jūnijs 2023 - 16:22
(Link)
ā, bet kurš teica, ka potētie nomirs pusgada laikā, pēc tam ka divu gadu laikā? lielākajai daļai cibas jau vajadzēja būt beigtai, bet neatceros no savas frendlistes nevienu šajā periodā mirušu.

(atvaino, tālāk nepiedalīšos, skreju.)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:26. Jūnijs 2023 - 16:34
(Link)
Vēl ir laiks.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:26. Jūnijs 2023 - 19:23
(Link)
Es atceros tieši pretējo. Ņirgāšanos par stulbajiem "antivaxeriem", kuri apsprāgs no čumkas. Atceramies Baidena spārnoto "winter of death for antivaxers". Kas reāli notika - kovids bija nothinburger. Pat, ja tic oficiālajiem datiem (kas bez šaubām bija biasēti un pusfeiki), no čumkas mira tas pats kontingents, kas ir riskā grupā pie jebkuras respiratoras un virālas saslimšanas. Pat, ja nomira mazliet vairāk kā parasti, skaitļi vēl ar vien ir neiespaidīgi proporcijā ar kolosālo ažiotāžu, kas tika drebināta no visiem oficioza skaļruņiem. Turpretim tagad, kad visās gigawax valstīs mirstības līmeņi zaškaļivajet un dažās valstīs tiek uzstādīti rekordi kopš kara laikiem, politiķi un prese klusē un izliekas nekā nezina vai gudro komiskas atrunas, izmantojot vis absurdākos variantus, tikai nex wax un ne lokdauni. Otrie noteikti vainojami pie zināma procenta nāvju, jo tēlojot, ka mums uzbrucis kaut kāds mēris, lielas daļas cilvēku veselības aprūpe tika pamesta novārtā. Tas bija tāds pats noziegums pret cilvēci, kā eksperimentālas čūsku eļļas forsāža.

Sausais atlikums ir tāds, ka mums nevaxeriem ir par vienu problēmu mazāk, ko uztraukties. Vaxeri vien var lepoties cik labi un disciplinēti komjaunieši un konformisti viņi ir un biežāk iet pārbaudīties uz vēža antivielu klātbūtni organismā vai sirds veselību, kamēr mēs turpināsim būt šausmās no čumkas.