mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[5. Mar 2021|21:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kārtējā informācija no praktizējošiem ārstiem un medicīnas māsām visā pasaulē. Par to pašu kōvidu, pret tām pašām vakcīnām, daudz praksē un pašu ārstu veiktā izpētē(kas tiek parādīta un izstāstīta) balstītas informācijas. https://www.bitchute.com/video/6zfGsKx0jGH2/

Secinājumi ir dažādi, bet kautkādā ziņā ļoti līdzīgi. Principā kā konsultācija no daudziem ārstiem vienas stundas laikā, bez rindas.

Kam tici vairāk, politiķim, vai ārstam?
Linkir doma

Comments:
From:[info]fedrs
Date:5. Marts 2021 - 21:50
(Link)
Dakterim klaunam, protams.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:6. Marts 2021 - 09:10
(Link)
Vai tad klauni nebija tikai priekš bērniem?
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:6. Marts 2021 - 22:36
(Link)
Ne vienam, ne otram, ja vien ārsts nav specifiski infektologs vai, labāk, pētnieks-epidemiologs.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Marts 2021 - 17:07
(Link)
Dr. Martin Kulldorff, professor of medicine at Harvard University, a biostatistician, and epidemiologist with expertise in detecting and monitoring infectious disease outbreaks and vaccine safety evaluations.

Dr. Sunetra Gupta, professor at Oxford University, an epidemiologist with expertise in immunology, vaccine development, and mathematical modeling of infectious diseases.

Dr. Jay Bhattacharya, professor at Stanford University Medical School, a physician, epidemiologist, health economist, and public health policy expert focusing on infectious diseases and vulnerable populations.

https://gbdeclaration.org/#read

[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:7. Marts 2021 - 18:51
(Link)
Viedokļu plurālisms zinātnē ir normāla parādība, kamēr viedokļi ir balstīti evidencē.

https://en.wikipedia.org/wiki/Great_Barrington_Declaration#Critical_commentaries
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Marts 2021 - 19:22
(Link)
Tedros Adhanom - politiķis un WHO ierēdnis ar medicinās izglītību. Nav epidemiologs.
Patrick Vallance - bijušais farmakompānijas menedžeris, UK valdības zinātniskais padomnieks. Palentalogs un ķirurgs. Nav epidemiologs.
Robert Lechler - neirologs, transpantologs, imunologs. Nav epidemiologs.
Martin McKee - eiroierēdnis. ir ārsta izglītība, pēta komunisma sagrūšanu A Eiropā. Nav epidemiologs.

Visi dati no wiki.

Kā redzi, neviens no viņiem i ne tuvu nav no Tevis prasītajiem epidemiologiem, vai infektologiem, atšķirībā no Baringtonas deklerācijas autoriem. Toties visiem ir kautkāda saistība ar ierēdniecību, vai zāļu korporāciju.

Tad kuri ir uzticamāki, epidemiologi, vai viņu(zinātnieku) apšaubītāji? Diskusiju vajag, bet tā tiek liegta, jo netiek pieņemti būtiski viedokļi, tādi kā Baringtonas deklerācija.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:7. Marts 2021 - 19:35
(Link)
Nevajag mēģināt mani uztvert par muļķi un no kritiķiem izlaist visus tos, kuri ir infektologi un epidemiologi.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Marts 2021 - 21:27
(Link)
Paņēmu pirmo četrus, tātad ņemam nākošos pēc kārtas:
Anthony Fauci - nav infektologs, nav epidemiologs.
Francis Collins - nav infektologs, nav epidemiologs.
William A. Haseltine - nav infektologs, nav epidemiologs.
David Naylor - ierēdņu padomdevējs veselības jaunievedumos no 2014 Kanādā, D.Phil Soc. un admin. studijās, completed work in internal medicine and clinical epidemiology (ir kautkāda saistība ar epidemioloģiju).

Klau, ja saki ka ir epidemiologi kritiķos, varbūt pats sameklē un atrādi, jo astoņus apskatīju un no tiem tikai vienam ir kautkāda neskaidra saistība ar epidemioloģiju. Tas par kritiķiem, ko pats piedāvāji kā pārstāvjus viedokļa plurālismam.

Atgriežoties pie mana ieraksta jāsaka, ka praktizējošu ārstu viedoklis manuprāt ir labāk pamatots kā ierēdņu.

[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:7. Marts 2021 - 22:06
(Link)
* David Naylor, co-chair of the Government of Canada's COVID-19 Immunity Task Force - klīniķis epidemiologs
* William Hanage, Harvard University professor of epidemiology - pats par sevi
* Gregg Gonsalves, assistant professor of epidemiology at Yale University - pats par sevi
* Rupert Beale, The Francis Crick Institute's group leader of the cell biology of infection laboratory - augstas klases pētnieks-infektologs
* Chris Whitty, Chief Medical Officer for England, Chief Medical Adviser to the UK Government, Chief Scientific Adviser to the Department of Health and Social Care, Head of the National Institute for Health Research - titulēts epidemiologs un viens no vadošajiem UK speciālistiem jomā

Savukārt par būšanu tuvu politikai nav vērts pat runāt, Baringtonas deklarāciju pavisam atklātā tekstā ir sponsorējis American Institute for Economic Research, kas nozīmē, ka vai nu šis arguments ir nevietā visur, vai arī to ir vienlīdz jāpiemēro arī šajā gadījumā.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Marts 2021 - 22:18
(Link)
Tātad daži tomēr ir, diezgan saistīti ar politiku un WHO, kas ir aizdomīgi. Par atkarību no varas cilvēku labvēlības vienmēr jāatcerās, ja notiek diskusijas, kas var ietekmēt varas cilvēku iespējas paplašināt savu varu pār sabiedrību, it sevišķi, ja pastāv iespēja korupcijai.

American Institute for Economic Research - brīvā tirgus domnīca(thinktanks) ar pašiem savu, neatkarīgu finansējumu + ziedojumi, mazāk par pusi no kopējiem ieņemumiem. Interesants kantoris, kas iestājas par domas brīvību.
No https://gbdeclaration.org/frequently-asked-questions/ Was anyone paid to write or sign the Declaration?
None of the authors or co-signers received any money, honoraria, stipend, or salary from anyone for either the Declaration or the video recording.

Ja ir pietiekams skaits, pietiekami kvalificētu speciālistu no dažādu viedokļu pārstāvjiem, tad vajadzētu būt diskusijai par Baringtonas deklerācijā nosauktajām problēmām ko rada politiķu rīcība. Kāpēc nav, vai arī es esmu ko palaidis garām?
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:7. Marts 2021 - 22:21
(Link)
Mans minējums — tie, kuri tās uzskata par vērā ņemamām problēmām uz centrālās problēmas (epidēmijas) fona, jau ir parakstījušies zem pašas deklarācijas, kopā ar "Dr Johnny Bananas", "Dr Johnny Fartpants", "Dr Person Fakename" un "Professor Notaf Uckingclue", kas šo un to pasaka par vismaz deklarācijas sastādītāju attieksmi pret tās prezentāciju.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Marts 2021 - 23:46
(Link)
Vai vari garantēt, ka šie jokuvārdi nav Tevis doto cilvēku asistenti, kuri pierakstījušies, lai diskusiju varētu nesākt dēļ šiem jokuierakstiem. Gan jau deklerācijas autoriem ir savi iemesli atļaut brīvu pierakstīšanos paļaujoties uz cilvēku godīgumu.

Un vai ir godīgi izvairīties no diskusijas.

Tūkstošiem visas pasaules praktizējoši ārsti, profesori, epidemiologi, ... pret WHO ierēdņiem, valstu ierēdņiem, dažiem korporāciju atkarīgajiem(gan jau ir vēl kāds bez manis pieminētā), epidemiologiem ar saistībām valdībās, ... . Un no diskusijas izvairās tā puse, kura ir tās varas pārstāvji, kura iegūst papildus iespējas ieviešot ārkārtas stāvokli. Saistību ar vakcīnu ražotājiem ar nepieciešams izpētīt.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:7. Marts 2021 - 23:56
(Link)
Man nav skaidrs, kādēļ deklarācijas ar pretenzijām uz zinātnisku vai tehnisku saturu vispār turēt atvērtas lajiem. Zinātne nav nekāda demokrātija, kur jebkāds svars ir piešķirams parakstu skaitam no publikas.

Par vakcīnām visu savu esmu pateicis, neatkārtošos.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:8. Marts 2021 - 08:42
(Link)
Tātad, iemesls kāpēc ar ierēdņi un ar viņiem saistītie epidemilogi nevēlas diskusiju ir, jo deklerāciju atļauts parakstīt visiem, arī Tev.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:8. Marts 2021 - 11:38
(Link)
Nē, tā ir atsevišķa tēma. Tiesa gan, ir arī pilnīgi bezjēdzīgi ļaut man zem kaut kā tāda parakstīties.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:8. Marts 2021 - 11:58
(Link)
Tad paliek jautājums, kāpēc valdības un WHO nevēlas diskusiju.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:8. Marts 2021 - 12:09
(Link)
Nevaru atbildēt par valdībām un WHO, bet personīgi (ja runa būtu par kādu no tēmām, par kurām esmu kompetents diskutēt zināmas ekspertīzes līmenī) manu vēlēšanos piedalīties diskusijā būtiski mazinātu kaut vai fakts, ka deklarācija ir izteikti just-so līmenī.

Tur nav atsauču uz pētījumu rezultātiem (arī FAQ lapā lielākā daļa linku ved uz dažādiem preses gabaliem, kuru uzticamība un tālāka pārbaudāmība vienmēr ir zem jautājuma zīmes, ne tik daudz angažētības, cik ikdienas žurnālisma kvalitātes dēļ), nav pavadošā datu korpusa, visa deklarācija lielā mērā ir "ticiet mums uz vārda, mūsu risinājums ir labāks, jo mēs tā teicām". Tā nedarbojas zinātne, bet tā pavisam noteikti darbojas uz lozungiem bāzēta savu ideju bīdīšana.

Ar to, protams, es nedomāju, ka esošajos epidēmijas apkarošanas pasākumos nav trūkumu, bet zinu tikai to, ka tāda līmeņa publikācija, kā "Lielā Baringtonas deklarācija", nevienā recenzētā žurnālā neizietu peer review. Manuprāt, autoriem ir jāizlemj, vai viņu sacerējums pretendē uz nopietnas zinātniskas rekomendācijas statusu, vai tomēr ir domāts galvenokārt tiem 750000 parakstījušamies "concerned citizens". Ja pēdējais, tad ir pilnīgi skaidrs, kāpēc nav sevišķa entuziasma taisīt diskusiju par tēmu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:8. Marts 2021 - 13:38
(Link)
Izkopēju dažus apgalvojumus un risinājumus no deklerācijas. Kam tieši Tev prasās datu kopas un peer rewiev, jo šie epidemiologi, profesori un ārsti raksta par veselo saprātu un samērīgu pieeju risinājumiem ņemot vērā esošo zināmo par vīrusu un valdību rīcību. Ja viņiem(nevis man, jo es esmu darbarūķis kurš uzticās šiem epidemiologiem un zinātniekiem, ar visu viņu zinātnisko pieeju, kas sakrīt ar maniem novērojumiem) paprasīsi interesējošos datus, ceru ka viņi Tev atbildēs un dos prasīto info.

Current lockdown policies are producing devastating effects on short and long-term public health. Es teiktu, jā tā ir, jautājums tikai cik daudz, nevis vai.

Keeping students out of school is a grave injustice. Ņemot vērā jauniešu rezultātus ar kōvidu, jā taisnība.

Keeping these measures in place until a vaccine is available will cause irreparable damage, with the underprivileged disproportionately harmed.
Nenovēršams zaudējums, drizāk ļoti ilgā laikā novēršams zaudējums. Cietēji ekonomiski neaizsargātākie - noteikti.

Our goal should therefore be to minimize mortality and social harm until we reach herd immunity. Sabalansēts risinājums ir labāks, kā visu aizslēgt.

The most compassionate approach that balances the risks and benefits of reaching herd immunity, is to allow those who are at minimal risk of death to live their lives normally to build up immunity to the virus through natural infection, while better protecting those who are at highest risk.
Those who are not vulnerable should immediately be allowed to resume life as normal. Piekrītu, jautājums kurš grupas dalīs, vai arī atstāt katra paša ziņā cik ļoti baidīties.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Marts 2021 - 10:36
(Link)
Kādā veidā caurspīdīgums traucē pašam zinātnes procesam? Tas, ka taviem iecienītajiem ar establišmentu un ierēdniecību saistītajiem "ekspertiem" patīk turēt ekskluzīvas tiesība uz kādu sev vien zināmu informāciju, parasti nozīmē, ka tiek slēpts kāds frauds vai inconsistency.
[User Picture]
From:[info]mindbound
Date:8. Marts 2021 - 11:37
(Link)
Nedaudz nesaprati — es noteikti neesmu par necaurspīdīgumu (atskaitot nelielu skaitu speciālgadījumu), es te runāju par iespēju randomiem anonīmiķiem parakstīties zem deklarācijas, kas man šķiet samērā bezjēdzīgs žests.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Marts 2021 - 18:21
(Link)
Ā nu tas jā.