mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[7. Jan 2021|15:30]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Tramps paziņoja, ka 20.01.2021 būs sakārtota varas nodošana(orderly transition). Ar savu BET, protams. https://www.newsmax.com/politics/trump-biden-orderly-transition/2021/01/07/id/1004576/

Cilvēki var viņu arī neklausīt un neiet mājās, lai būtu miers. Pie kapitolija esot četri cilvēki nošauti un daudzi arestēti.

Tad redzēs.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]az
Date:7. Janvāris 2021 - 16:08
(Link)
ir arī atsauce info par 4 nošautajiem?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Janvāris 2021 - 16:17
(Link)
Viena sieviete nošauta, trijiem kautkas medicīnisks, bez precizējuma.
[User Picture]
From:[info]az
Date:7. Janvāris 2021 - 16:18
(Link)
un tas tulkojas kā "četri cilvēki nošauti"? ;)
sweet
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:7. Janvāris 2021 - 16:19
(Link)
Kļūdījos, atzinu.
From:[info]formica
Date:7. Janvāris 2021 - 16:42
(Link)
Vai tik "unarmed Air Force vet", kas pie viena arii "was a high level security official" aizdomiigi nejaushi negadiijaas antifashistu kompaanijas burzinjaa briidii, kad komraadi metaas aizrautiigi filmeet mineeto oficieri, kad taa raapaas caur durviim... cerams, vinjai viss labi un peec paaris meeneshiem varees saakt jaunu dziivi kaut kur "undisclosed location"
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Janvāris 2021 - 00:19
(Link)
Cerams, ka arī tauta sāks teikt savu BET. Kādu laiku jau būs vēl jāgruzd, protams, bet nav šaubu, ka jaunā vadība turpinās savu ceļu okulta pedokanībālu NWO virzienā pa Gramši un Alinska iemītajām takām. Tur nav variantu, vai nu kaut ko sāk aktīvi darīt, vai rīt pamosties gulagā.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:8. Janvāris 2021 - 13:51
(Link)
Tev ir bail pamosties gulagā? Nopietni? Man, savukārt, ir bail, ka neatkārtojas vēsture un tev līdzīgi domājoši cilvēki netiek pie varas. Nu, tādi, kuri pat lamīgu jaungadu novēlot neaizmirst atgādināt, ka "būs jābūt gataviem šķaidīt galvas kausus. Pat, tiem, kas ir mūsu mīļie un tuvie."

Salīdzinot ar faktu, ka dzīvoju vienā valstī ar cilvēkiem, kas domā tādās sociopātiskās trajektorijās, man patiešām ir dziļi pie d, ka ASV viena korumpēta partija uz laiku gūs lielāku varu nekā otra korumpēta partija.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:8. Janvāris 2021 - 23:35
(Link)
Katram savi kreņķi.

Dažreiz cenšos distancēties no politikas un 'pusēm', tīri intuitīvi, un varu iedomāties, ka tu mani redzi tieši tādā pašā veidā kā es redzu tevi - totalitāristu sinkopātu, "jo tie ir tavējie".

Jautājums - kāpēc senāk varēja pastāvēt debate, bet nu vairs ne. Kāpēc ir divas puses, kas ir viena pret otru līdz nāvei?

Es esmu vienkāršs cilvēks. Gribētu dzīvot kā 90ajos. Cenzūras gandrīz vai nebija, par politkorektumu visi smējās, politiķi bija korumpēti un mediji biasēti, bet nebija Sovoks un Pravda, vairāk Lembergs vs Šķēle.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:9. Janvāris 2021 - 11:33
(Link)
Nav nekādas divas puses, kas ir viena pret otru līdz nāvei. Sātanistu pedokanibāli un viņu pakaļskrējēji ir tavas murgainās fantāzijas, ar kurām tu morāli attaisno savu vēlmi šķaidīt galvaskausus. Realitātē ir cilvēki ar saviem kompleksajiem uzskatiem, vadoties pēc kuriem, viņus var grupēt neskaitāmās kombinācijās, atkarībā no izvēlētajiem parametriem.
Tu gribi dzīvot kā 90tajos? Tad tev laikam ir bijusi ļoti pūkaina un apčubināta bērnība/agrā jaunība. Tas labi, man skauž.

Kurš te ir pret kuru līdz nāvei? Nu, lūdzu, pastāsti man, kuri ir tie cibas ļevoki, kuru teksti tev šķiet pielīdzināmi tavējiem? Pastāsti, kas manos ierakstos un komentāros konkrēti tev atgādina "totalitāristu sinkopātu"?