mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[4. Apr 2019|21:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Staigājošie miroņi. Pagājušais gads un šī gada sērijas. Vadoņi gandrīz visi sievietes, gala vārds svarīgos lēmumos lielakotioes sievietēm, ja kāds kādu izglābj, gandrīz vienmēr sieviete vīrieti, spēcīgāko vīriešu autoritātes apšaubīšana no vājāko sieviešu puses regulāri un bez sekām. Man tiešām šis seriāls patika, bet tagad to grūti skatīties redzot visu šito neloģisko sviestu. Noskatījos vairākas šī gada sērijas un būs jāmet miers, galīgi nav vairs izklaidējoši, jo visu laiku sagaidu, kad atkal būs kāds iedirsiens kabatā.

Tagad arī Amerikāņu dievi. Pirmā sezona patika, otrajā sākums ar normāls, bet ceturtā sērija liek domāt ka viss, arī šim skatāmajam jāliek punkts. Nēģeru tiesības ASV kā dievu viedoklis. Vai tiešām viss jāsačakarē savas kroplās ideoloģijas vardā. Palicis vēl Izplešanās(Expanse) un Troņa spēle.

Gaumi seriālu vērošanai redzat, vai varat ieteikt ko sakarīgu? Patika arī Dr.Who, Sherloks un Vikingi, vismaz dažas sākuma sezonas.

p.s. Jautājums nav retorisks.
Linkir doma

Comments:
From:[info]mansgan
Date:4. Aprīlis 2019 - 21:45
(Link)
doties pašam izglābt vāju sievieti ;p
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:4. Aprīlis 2019 - 22:07
(Link)
Mentalist. Veca un perfekta. Leftovers.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Aprīlis 2019 - 18:38
(Link)
Paldies. Leftoveri izskatās tiks skatīti. Mentālistu gan nē, policistu seriāli nav priekš manis.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Aprīlis 2019 - 23:05
(Link)
Kāpēc jāskatās sjwooda un geyflixi visādi, ja tu savas dzīves laikā nespētu noskatīties visu labo kas saražots pat tajā pašā jewoodā un anglojazičnos serikus pirms visa šitā šaize iepisa ar sūdu propellerī?
nemaz nerunājot par gigantiski bagāto sovjetu/krievu un visādu jevropiešu ķini/tv
beidz būt produkts un pats izvēlies ko skaties
Es vispār pēdējos 10 gdos, ja vispār uznāk nastrojs, tad vai nu pārskatu kādu klasiku, kas ir 1000 kaifīgāk par jebko jaunu vai iečekoju lietas, kuras biju ignorējis līdz šim

vot piemēram tagad, tikko nomira ģeniāls sovjetlaiku režisors Georgijs Danelija - paskaties (vai pārskaties) Mimino un Kindzadza un uzreiz gara stāvoklis uzlabosies
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:4. Aprīlis 2019 - 23:08
(Link)
vai teiksim, simto reizi noskaties krievu Šerlokholmsu vai pat Kapteiņa Granta Bērnus (seriki ķipa) - man tas reāli sagādā vairāk prieka, nekā iečekot kārtējo vulgāro, seklo blokbasteri, kas it kā deva cerības
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Aprīlis 2019 - 18:29
(Link)
Skatīties un pārskatīties padumjo laiku nostaļģiju var reizi desmit, vai pat vairāk gados. Mūsdienu krievu kīno tads pat propogandas mēsls kā holivuda, tikai rupjāks. Amerikāņiem reizēm iznāk kautkas sakarīgs arī visā tajā vēlmjsignalizēšanas(vai kā pareizi latviski) vājprātā un to arī skatos, kamēr ieskābst. Jānoskatās kāds harijs poteris, tur vairāk testostarona kā staigājošajos miroņos :). Pameklēšu kautko no britiem, man tīk viņu humors un attieksme.
[User Picture]
From:[info]hedera
Date:5. Aprīlis 2019 - 11:07
(Link)
Pievienojos Leftovers ieteikumam. Pati vakar pabeidzu skatīties The OA 2. sezonu, kas bija krietni spraigāka un aizraujošāka par 1. sezonas lēni plūstošo nesaprotamo mistiku, kas tomēr arī ievilka. Nu, un protams Stranger Things, ja vēl neesi skatījies.

Vēl neesmu sākusi skatīties American Gods 2. sezonu, bet par pirmo lielākais pārmetums tur būtu par sižeta aizmudžināšanu baigi tālu no grāmatas sižeta. Taču pārmetums par "nēģeru tiesībām" gan ir amizants, ņemot vērā Neil Gaiman personīgos politiskos uzskatus. Tas jau tāpat kā pārmest Games of Thrones, ka pārāk feministisks. :D
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:5. Aprīlis 2019 - 18:52
(Link)
OA - varbūt, ja pirmā sērija pavilks, jo pēc apraksta diezgan dīvains
Stranger Things - tāpat.

Grāmatu neesmu lasījis, tāpat kā troņu spēlei, par autoru, Amerikāņu dieviem, interesējies netik. Škrobe par sačakarēto iespējamo izklaidi, neatkarīgi no autora politiskajiem uzskatiem. Ja nākamajā sērijā turpināsies nejēdzības, norakstīšu uz skaitli trīs un pievērsīšos Emulatoram, vai Kalnietim, vai Makgaiveram, vai kautkam lietderīgam, piemēram ūdeņraža ģeneratoram.