mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Okt 2018|22:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Balts, tas skan lepni!

Ja ieskatās tīklā, tad rodas iespaids, ka kautkas ir mainījies. Cilvēki, baltie cilvēki, jaunieši, vairs nevēlas justies vainīgi par kautkādiem abstraktiem saukļiem, ko uzspiež sjw+. sjw ir vārguļi, kuri barojas no upura spēlēšanas, bet kāds šo grupu radījis un izpūtis pa puspasauli čakarēt baltajam cilvēkam dzīvi, tad nu izdomāju, ka sjw paredzēts kā dūmu aizsegs musulmaņu migrantu iepludināšanai Eiropā, Austrālijā, meksikāņu un latīņamerikāņu iepludināšanai ASV, papildus sanaidojot melnos ar baltajiem, tajā pat ASV. Kāds varētu būt iemesls šādai tautu staigāšanai un kam tas izdevīgi? Eiropā šāda situācija labākajā gadījumā var beigties ar migrantu izraidīšanu pēc iespējas ātrāk, sliktākajā - ar karu muslimi pret baltajiem līdzīgi kā Sīrijā un Ukrainā, kur salīdzinoši neliels kaujinieku daudzums spēj noturēt pilsētu, ja vien baltie neizlems bombardēt savus civilos. Šādas jukas būs izdevīgas krieviem, varbūt arī ķīniešiem, indiešiem domāju ka nē.

Vispār skatoties tīklā domas kļūst nepatīkamas, mierīgas, bet nepatīkamas par mūsu kopējo nākotni. Protams ceru ka manas domas nepiepildīsies sliktākajā variantā, bet gatavoties vajag turpināt vienalga sliktākajam.

Si vis pacem, para bellum.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:15. Oktobris 2018 - 22:58
(Link)
Tas ir izdevīgi globālas diktatūras konstruktoriem.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Oktobris 2018 - 16:17
(Link)
Tikpat abstrakti kā balto vīriešu privilēģija.

Jāskatās piezemētāk, kurai valstij, organizācijai, vai korporācijai izdevīgi. Un ja man būtu jaliek nauda uz vainīgumu, tad liktu uz krieviem, bet protams vari norādīt uz kādu citu, ja ir iemesls.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Oktobris 2018 - 20:09
(Link)
tur nav nekā abstrakta. Soross iz iztērējis apmēram 30 triljonus nozagtās naudas, lai ieguldītu savā neskaitāmo fondu astoņkājī, bet nulli priekš nabadzības mazināšanas vai kaut kādiem globalwarmthinkery proejktiem. Viņš, viena persona ir bijis vairāk vērts savos asetos nekā visas Afrīkas valstu kopējie budžeti pēdējos 10 gados. Ponder on this.
Es pieminu viņu tikai tāpēc, ka poster čailds tādiem psihopātiem, kas alkst pēc šīs globālās diktatūras.
Valstis šeit nav nozīmīgas tieši tāpēc, ka globālisti nav valstsvīri vai sievas, kas grib labu savas valsts cilvēkiem. Tie ir high functioning psihopāti, kuru vienīgais pašmērķis ir vara par katru cenu, varas palielināšanas, varas paturēšana savās rokās forever.
Nav arī nekas jauns. Staļins bija ļoti tipisks šāda "reptiloīda" tips. Viņam neeksistē valstis, korporācijas vai organizācijas. Viņam eksistē "Staļins". Tā ir visa viņa pasaule. Tādi kā Klintoni etc. ir no tās pašas šlakas. Vēl protams pilns ar low energy zemāka ranga adjutantiem kā merkele, junkers, mikrons etc. un pavisam zema ranga pie parašas lamīgi sēdošajiem kā diegabiksis un viņa kloni.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Oktobris 2018 - 20:20
(Link)
Tātad nevis globālisti, bet pavisam konkrētas personas, kas kontrolē pavisam konkrētas organizācijas, valstis un uzņēmumus. Piemēram Soross - Sorosa fonds + vēl kādi 1000 uzņēmumi, putins - Krievija, ZKoreja - tas resnais punduris, utt. Un šīs konkrētās personas bīda savas intereses caur viņiem pieejamiem starpniekiem, kā arī savstarpēji cīnās par lielāku varu.

Bet šiem psihiem nepieder viss, kaut viņu vara un iespējas lielas.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Oktobris 2018 - 20:27
(Link)
Globālisti = konkrētas personas, to kalpi un ierindnieki. Jauna tipa aristokrātija if you will.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Oktobris 2018 - 20:43
(Link)
Nu ja pieskaita Huilo(putins, ja kāds vēl nezin) pie globalistiem, tad jā, var šo kaitnieku grupu apzīmēt arī šādi, kaut manuprāt būtu labāk viņus saukt vārdā un pēc valsts, organizācijas, uzņemuma.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Oktobris 2018 - 21:25
(Link)
Putins ir vienas nācijas afteriķet. Viņam kā reiz globālisms neder, jo padarīs viņu par vēl maznozīmīgāku spēlētāju. No tā arī rodas tā šī brīža neērtības sajūta, kur jāizvēlas vai labāk draudzēties ar vienu, ar sliktu reputāciju apveltītu, ex impēriju vai potenciālu distopisku hidru, kas, ja iegūs varu, mūs tik tiešām ievedīs NWO tikai bez lidojošām mašīnām, bet mačešizvarotāju bandām un demokrātiski neregulējamu, netransparentu globālu birokratūru, kurā tev jāuzmanās, lai nepateiktu nepareizo vietniekvārdu.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Oktobris 2018 - 21:33
(Link)
Man gan ir aizdoma, ka aiz masu imigracijas, kopā ar Sorosu, stāv tieši putins, kuram Eiropas problēmas kā reiz ļoti noderīgas būtu paša un bandas problēmu risināšanai. Tā ka būs vien šis psihs japieskaita pie citiem, tādiem pašiem egomaniakāliem psihopātiem globālistiem.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:16. Oktobris 2018 - 21:41
(Link)
Vot ko ir jāpīpē, lai nonāktu līdz tādam slēdzienam es nevaru saprast. :D

Ievēro, ka Krievija nepārtraukti tie piesaukta kā nacionālistu un suverēnistu sabiedroto, tajā skaitā Trampa. Kaut kāds šredingera putins laikam.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:16. Oktobris 2018 - 22:05
(Link)
Man liekas gaužām jocīgi visu norakstīt uz mistiskiem globālistiem ar vai bez psihodēļiķiem.

krievijas iesaiste kaitniecībā Eiropai un Rietumiem kopumā balstās realitātē - viņiem huilo varas saglabāšanas un krievu impērijas atjaunošanas nolūkos nepieciešama vāja Eiropa un ASV neiejaukšanās, kas panākams ar dažādu darbību kopumu, nu kurām viena - uzspiesti iepludināt muslimu dzīvniekus Eiropā, kur krievi rada "bēgļu" plūsmu, bet Soross nodrošina transportu, otrs virziens atbalstīt Eiropā visādus vietējos frīkus, kas taisa nekārtības, lai grautu stabilitāti un radītu papildus spriedzi (Nāve no tūkstoš griezumiem (C)Lingchi 900g.m.ē.) un protams citi, jo 1000 griezumi.

Nesaku ka šitais vienīgais kaitnieks, toties labi pamatojams un tiešām kaitīgs, jo ir bāze psrs specdienesti, cilveki un resursi un aizdoma ka spēlē uz visu banku, jo zaudējuma gadījumā pašam ādu novilks, kā Kadafi, Čaušesku, Sadamam.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2018 - 01:57
(Link)
Nē nu vatņiks ir slikts - tā ir aksioma ar kuru nestrīdos. Man interesē tavs loģikas lietojums:

premisas:

1) krievi draudzējas vai vismaz nav naidīgi ar nacionālistiem, kas grib ierobežot migrācijas plūsmu Rietumos (viņu nemitīgi tajā apvaino migrācijas aizstāvji); Krieivijā Soross tāpat kā Ungārijā ir persona non granta un viņa "fondiem" neļauj izplesties

2) bezrobežu, bezkontroles migrācijas lielākie aizstāvji ienīst Krieviju visvairāk, visu laiku liek sankcijas, lamā etc.; Rietumeiropā/Demokrātiem ASV Soross ir viens no ietekmīgākajiem sabiedrotajiem un sponsoriem, viņa organizāciju tīkli ir apjomīgi un viņa "ziedojumi dāsni"

jautājums: kā no tā var izlobīt, ka krievi veicina masmigrāciju un atvērtas robežas?


[User Picture]
From:[info]mapats
Date:17. Oktobris 2018 - 17:34
(Link)
Vai Tev bez sorosa vēl kāds globālists ir vārdā nosaucams?

Savus skaidrojumus un uzstādījumus jau iepriekš rakstīju, lielāko daļu izskatās ka neņem vērā. Atsmērēt huilo neizdosies, viņš pats pierādījis ka IR ienaidnieks.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2018 - 19:35
(Link)
Nē, tieši tu neklausies ko tev saka. Globālisti ir visa šībrīža eirokrātiskā elite. Visa open boarders un multikulti politika nāk no Eiropas Savienības līdervalstīm + DNC iekš ASV vai jebkuru dominējošo "liberālo" partiju commonwealthā. Soross vnk ir posterčailds tipiskam le happy merčantam, kas ieguldu grandiozus līdzekļus šajā projektā.

Neviens nemēģina atazgāt vatņikus lol.

Tad vēlreiz. Kādā veidā Krievija palīdz open boarders politikai draudzējoties ar anti open boarders partijām? Kaut kāds reverse psychology?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:17. Oktobris 2018 - 20:41
(Link)
Ar krieviem ir viena baigā problēma - viņiem, tāpat kā žīdiem, nevar uzticēties. Atbalsta ar naudu nacionālistus, pa kluso komunistus, tad vēl kautkādus sviestainus sektantus, vai reliģiju, kur šo atbalstīto grupu ideoloģijas un mērķi atšķirīgi un pat pretīstāvoši, krievu mērķis radīt nestabilitāti Eiropā un pilnīgi vienalga kurš no lietderīgajiem atbalstāmajiem idiotiem to rada. Atkārtoju - mērķis kaitēt Eiropai(attiecīgi arī Latvijai, ja vien nevēlies pievienoties krievijai) un ASV.

Par globālistiem ar jau rakstīju - valstis, organizācijas, korporācijas, kas cīnās par varu un krievi, kā viena no šīm valstīm(pagaidām).
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2018 - 20:56
(Link)
From:[info]mansgan
Date:15. Oktobris 2018 - 23:04
(Link)
kam interesēs kraķa domas. atvainojos, ja Tev ir 12.