mapats - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

16. Okt 2018|20:09

gnidrologs
tur nav nekā abstrakta. Soross iz iztērējis apmēram 30 triljonus nozagtās naudas, lai ieguldītu savā neskaitāmo fondu astoņkājī, bet nulli priekš nabadzības mazināšanas vai kaut kādiem globalwarmthinkery proejktiem. Viņš, viena persona ir bijis vairāk vērts savos asetos nekā visas Afrīkas valstu kopējie budžeti pēdējos 10 gados. Ponder on this.
Es pieminu viņu tikai tāpēc, ka poster čailds tādiem psihopātiem, kas alkst pēc šīs globālās diktatūras.
Valstis šeit nav nozīmīgas tieši tāpēc, ka globālisti nav valstsvīri vai sievas, kas grib labu savas valsts cilvēkiem. Tie ir high functioning psihopāti, kuru vienīgais pašmērķis ir vara par katru cenu, varas palielināšanas, varas paturēšana savās rokās forever.
Nav arī nekas jauns. Staļins bija ļoti tipisks šāda "reptiloīda" tips. Viņam neeksistē valstis, korporācijas vai organizācijas. Viņam eksistē "Staļins". Tā ir visa viņa pasaule. Tādi kā Klintoni etc. ir no tās pašas šlakas. Vēl protams pilns ar low energy zemāka ranga adjutantiem kā merkele, junkers, mikrons etc. un pavisam zema ranga pie parašas lamīgi sēdošajiem kā diegabiksis un viņa kloni.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.