mapats - [entries|archive|friends|userinfo]
mapats

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[15. Okt 2018|22:02]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2018 - 19:35
(Link)
Nē, tieši tu neklausies ko tev saka. Globālisti ir visa šībrīža eirokrātiskā elite. Visa open boarders un multikulti politika nāk no Eiropas Savienības līdervalstīm + DNC iekš ASV vai jebkuru dominējošo "liberālo" partiju commonwealthā. Soross vnk ir posterčailds tipiskam le happy merčantam, kas ieguldu grandiozus līdzekļus šajā projektā.

Neviens nemēģina atazgāt vatņikus lol.

Tad vēlreiz. Kādā veidā Krievija palīdz open boarders politikai draudzējoties ar anti open boarders partijām? Kaut kāds reverse psychology?
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:17. Oktobris 2018 - 20:41
(Link)
Ar krieviem ir viena baigā problēma - viņiem, tāpat kā žīdiem, nevar uzticēties. Atbalsta ar naudu nacionālistus, pa kluso komunistus, tad vēl kautkādus sviestainus sektantus, vai reliģiju, kur šo atbalstīto grupu ideoloģijas un mērķi atšķirīgi un pat pretīstāvoši, krievu mērķis radīt nestabilitāti Eiropā un pilnīgi vienalga kurš no lietderīgajiem atbalstāmajiem idiotiem to rada. Atkārtoju - mērķis kaitēt Eiropai(attiecīgi arī Latvijai, ja vien nevēlies pievienoties krievijai) un ASV.

Par globālistiem ar jau rakstīju - valstis, organizācijas, korporācijas, kas cīnās par varu un krievi, kā viena no šīm valstīm(pagaidām).
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:17. Oktobris 2018 - 20:56
(Link)