malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[10. Sep 2019|12:38]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:10. Septembris 2019 - 13:34
(Link)
Oi nu lūdzu atvaino, ja vari, ka aizskaru tavu mīļo projektu. Man vienkārši tā ideja nešķiet pārāk kruta. Es nesaku ka tu vai tavi draugi (vienalga cik viņu būtu) un tavs stils ir slikts vai stulbs, vienkārši šī konkrētā ideja man nešķiet tik forša. Mani neuzrunā tāda tipa gaušanās, tip "Piedodiet, atvainojiet, esmu intraverts, tāpēc mums jāpacieš šis neveiklais kopā būšanas mirklis." Iespējams man tas tā šķiet tāpēc ka es ne vienmēr esmu intraverts un mani pret spalvu glauda tas, ka tajā visā projektā tiek teikts Latvietis, tas ir intraverts, kamēr es personīgi negribu asociēties ar intravertu. Es nezinu, šis ir mans personīgais blogs, kurā izsaku savu viedokli un neapgalvoju, ka kādam tas ir jālasa vai jāuztver kā likums. Es pat esmu pret šādu sava bloga lasīšanu. Kas tur slikts, ka man tāds viedoklis, tu gribi teikt, ka mēs vairs nevaram būt paziņas tā dēļ? :D
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:10. Septembris 2019 - 13:59
(Link)
Bet Tavā personīgajā blogā ir komentāru sadaļa, kas, cik man zināms, ir paredzēta lasītāju pārdomu izteikšanai par konkrēto ierakstu. Kāpēc tad lai es to nevarētu izmantot? Protams, ka Tavs viedoklis mums nekādā veidā netraucē būt paziņām, jo es (un arī Tu) nekādā veidā nevaru izmainīt faktu, ka Tevi pazīstu.

Introvertu ideja, protams, var patikt vai nepatikt, mūsu gadījumā tā savu mērķi izpildīja, un tas arī ir galvenais. Tiesa, starp "nenormāli riebjas", ko Tu lietoji pašā ierakstā, un "nešķiet pārāk kruta", ko Tu apgalvo tagad, ir diezgan liela aiza. Tavu projektu gadījumā es nekādu ideju parasti vispār neredzu. Ja vien griezt uz riņķi siera plati un solīt Twitterī pa muti Tomasam Pārupam nevar tikt uztverta kā liela ideja.
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:10. Septembris 2019 - 14:20
(Link)
Nu, ja par manu projektu tu uzskati manu tviteri un klab.lv tad ok, es nemēģināšu tos aizstāvēt, gribi saki par tiem ko vien vēlies. Es personīgi tos pārāk nopietni neuztveru.

Un jā, es paturu arī tiesības pārspīlēt savā blogā (kā arī tviterī) un aicinu visus tos pārāk nopietni neuztvert. Jā, es tviterī meloju ar vieglu roku, jo es neesmu parakstījis nekādu līgumu, ka man obligāti it visur ir jāraksta tas, ko domāju tajā konkrētajā brīdī. Man patīk vienkārši izgāzt žulti šādās platformās nevis uz līdzcilvēkiem vai saviem draugiem.

Un arī sava bloga komentāru sadaļā es paturu iespēju sev mainīt savu viedokli kaut vai desmit reizes dienā. Es piemēram, runājot ar tevi par tavu projektu (es pieņemu ka tas ir tavs, es nezinu), laipnības un pieklājības vārdā izvēlos teikt ne pārāk kruts, nevis krindžīgs, jo es pieņemu, ka tu vari iztēloties tādu situāciju, kur cilvēku kaut kas notrigero un viņš pārspīlētā valodā uzraksta, ka viņam kaut kas riebjas, lai tikai pāris minūtes vēlāk saprastu, ka šī ideja viņu dzīvot netraucē, bet pārāk kruta nešķiet.

Es arī nevienu konkrēti neapsaucu, vienkārši pateicu, ka man tas nepatīk. Vai tu uzskati, ka tas intravertu projekts ir objektīvi nevainojams?

Es piemēram jau sen esmu pieradis dzirdēt arī ne labas atsauksmes par saviem projektiem (ne tviteri vai klab.lv, bet tiem, kuros es arī ielieku savu dvēseli un radošo potenciālu), bet es kaut kā mēģinu tās uztvert kā pamācības un saprast kas bija tas, kas nenostrādāja kā biju gribējis un vissvarīgākais, es cenšos neļaut viena cilvēka viedoklim sevi aizvainot, bet cenšos ar to sadzīvot.

Un visbeidzot - Tomass Pārups tiešām ir lohs, kurš ir pelnījis vismaz vienu sitienu pa ģīmi, bet tie solījumi pa muti tviterī bija tāpēc, lai pēc iespējas plašāks cilvēku loks uzzina to kāds sociopātisks, sīks sūds tas Pārups ir un padomā kādās attiecībās viņi ar viņu ir.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:10. Septembris 2019 - 15:17
(Link)
Protams, ka neuzskatu, ka tas bija objektīvi nevainojams. Vienkārši no Londonas un citiem tirgiem bija pieprasījums vest uzstāties komunikablus autorus ar izcilu angļu valodu, kuri lieliski prot uzstāties. Diemžēl lielākā daļa autoru tādi nav, tāpēc mums likās labāk pateikt:
“Fuck you, mēs tādi neesam, un tas ir ok, jo rakstnieka galvenais uzdevums ir rakstīt, ne uzstāties”, nevis organizēt viņiem mediju treniņus vai ko tādu. Mūsu pamata mērķauditorija bija tirgus apmeklētāji un ārvalstu izdevēji un mediji, ko mēs arī sasniedzām ļoti ok apjomā par tik minimālu budžetu (tieši kampaņai). Tas, ka tas Tevī nenorezonēja, jo Tu dažreiz arī nejūties introverts, ir ok. Bet no tā, ka nosacīti publiski pasaki, cik ļoti Tev kampaņa riebjas, es neko nemācos, un tas man nepalīdz saprast, kas nenostrāja. Turklāt uzskatīt, ka kaut kas nostrādās uz visiem, būtu diezgan utopiski un iedomīgi.

Tavā gadījumā es neuztveru to visu nopietni, un katrs var veidot sev internetā (un mākslā), cik vien losīgu identitāti vēlas, bet man tas vienkārši vairs neliekas uzrunājoši, asprātīgi, es nezinu, sauc, kā gribi. Jau kopš brīža, kad Tu uzkāpi uz Comedy Latvia open mic skatuves, lai pastāstītu, cik lielu pimpi sūkā vai ko tādu. Un vismaz tā nelielā Tavas mākslas daļa, ko esmu dzirdējusi, manuprāt, ļoti organiski sadzīvo ar Tavu Twitter identitāti un to lielo pimpi Open mic. Bet varbūt, protams, interneta Kārlis ir aizmiglojis manas acis un aizšķērsojis ceļu uz īstā Kārļa dvēseli.

Tomasa Pārupa lietā es vienkārši nezinu, vai tas (piesolīt pa muti Twitterī) ir labākais ceļš kā sasniegt Tavu mērķi (lai pēc iespējas vairāk cilvēku uzzina, cik sīks sūds viņš ir).
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:10. Septembris 2019 - 15:38
(Link)
OK, labi, es ņemu savus vārdus atpakaļ. Ja kampaņa ir izdevusies, tad es neko nevaru teikt, izņemot to, ka tā ar mani nerezonē.

Iespējams arī ka tu nepadomāji par to kāpēc tas joks par to pimpi bija tajā open mic un ko es gribēju ar to pateikt, es nezinu. Es zinu ko es gribēju pateikt un man ar to pietiek. Es saprotu, ka mums ir atšķirīgas izpratnes par to kas ir un kas nav foršs un arī tas ir normāli. Bet jā, intravertu kampaņas gadījumā tu mani esi pārliecinājusi, ka mans viedoklis bija sasteigts un emocijās balstīts, tagad to izsverot, es tā vairs nedomāju. Un tomēr, pati ideja man nešķiet spīdoša, gluži tā pat kā tev nešķiet spīdoša mana ideja ierēkt par latvijas standup scēnu stāstot par to, ka man arī (tā pat kā lv standup scēnai tajā brīdī) dzīvē neko daudz vairāk nevajadzētu, ja es varētu sev sūkāt pimpi bezgalīgi un orgasmēt no sūkāšanas pašam sev (gluži kā es to tajā brīdī domāju par Latvijas standup scēnu) tāds bija tas joks, pirms es nezinu, desmit gadiem?

Un tas, ko es gribēju ar to tviteri panākt vēl bija tas, lai Tomass Pārups arī nobīstas no manis un vairās mani satikt, kas šķiet, ka strādā.
[User Picture]
From:[info]likcepure
Date:10. Septembris 2019 - 17:17
(Link)
Man prieks, ka esam vienojušies par to, ka viedoklis "Man riktīgi, nenormāli besī un riebjas un krindžo tā intravertu akcija. tas ir kaut kas izcili debils imho", ir bijis drīzāk emocijās nekā argumentos balstīts.

Es šo dziļo Tavu simbolu saprotu, bet domāju, ka ar savu "performanci" Tu vairāk pazemoji pats sevi nekā kādu citu. Šie cilvēki centās likt kaut kādus pamatus šai scēnai, turklāt tā tika atklāti prezentēta kā viņu treniņu platforma. Kāpēc tad līst šajā nabaga neveiksminieku, kolektīvā pimpja sūkātāju tusiņā un vēl vairāk viņus nospārdīt? Tas ir gandrīz tāpat kā publiski solīt pa muti kaut kādam sīkam knaram.

Un, galu galā, vai tad tādu pašu pimpi jūs nesūkājat šobrīd savā scēnā?
[User Picture]
From:[info]malvine_truse
Date:10. Septembris 2019 - 18:18
(Link)
Ko tu domā ar "mūsu scēnā"? Un es domāju ka neviens mēs bez pimpja sūkāšanas dzīvei cauri neizsprūkam. Tajā laikā es to tik labi varbūt neizpratu, kā tagad (haha). Bet tas jau bija patiešām sen, kad notika tas open mic. Vai es tagad tādu joku stāstītu, nez.

Kāpēc līst? Jo man tajā brīdī tas šķita ņirdzīgi.

Tomass Pārups klapē pilnīgi visas savas draudzenes (es nezinu, varbūt tā ir Tomasu lieta), plus savu iepriekšējo draudzeni viņš arī pa kāpnēm nogrūda un aizliedza viņai komunicēt ar savu ģimeni, šo uzzinot, es aizsvilos, jo man tiešām, tiešām aizskāra fakts, ka tāds maziņš iznirelis staigā apkārt tik ļoti svarīgs un neaizskarams, kamēr aiz slēgtām durvīm nodarbojas ar zemisku, pretīgu huiņu. Bet par Pārupu es tiešām vairs negribu runāt.