malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Maijs 2018|12:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 14:45
(Link)
Esmu ieveerojis, peec PSRS visvairaak ilgojas tie kuri tajaa laikaa celjoja pa verhdzerzjavu (vai kuriem faaters to dariija un sastaastiija cik tas bija forshi). Vienkaarsi netiek tam paari un sapnjo par kaut kaadu Amuuru, liimee kjiinieshu hieroglifus uz ledusskapja utml. Taapeec man ir taada teorija, ka vairums ES pretinieku nav nekur celjojushi. Vinjiem vajadzeetu to pameegjinaat, izbaudiit dziivee kaa tad taa shengena straadaa un apskatiities kaa ES izskataas dziivee. Bet tas prasa naudu, un droshi vien tam ir sakars ar to, kaapeec pret ES parasti ir tas slaanis kursh brauc trolljukaa uz centru, nevis ar samaljotu uz Spaaniju atpuusties.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 14:58
(Link)
Ha, tu saki, ka par ES fano tikai tas slānis, kas neko vairāk par Ryanair trolejbusiem nevar atļauties :D
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 15:06
(Link)
Ignoreejot ka tavs teksts ir pastulbs un atbildot peec buutiibas, laikam ka vairums man zinaamo cilveeku, kas devaas pelnjaa, peec 5 gadiem sveshumaa diezgan briivi izmanto arii citu aviokompaaniju, ne tikai ryanair pakalpojumus, dodoties atvalinjaajumos uz meksikaam un kanaariju salaam.
Iznjeemums ir tie, kuriem intereseeja muuzhiigais tusinjsh, kaa bomzhoja pa LV, taa tagad bomzho pa Iiriju utml.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 15:09
(Link)
Ceru, ka tu arī saproti, ka Meksika nav ES, kas padara argumentu par Šengenas zonu par nebūtisku.
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 15:23
(Link)
Blkadj es vispaar nesaprotu nahujam mees runaajam par kaut kaadu jobanu ryanair. Runa ir par celjoshanu kas vienkaarshi paplashina redzesloku un liek sajust saikni ar citu valstu iedziivotaajiem, kurus pirms tam esi tikai televizoraa redzeejis, kaa filmaa.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 15:27
(Link)
It kā ES būtu izgudrojusi ceļošanu :D

Tava ES slavināšana arvien precīzi atgādina PSRS pielūgsmi. Tikai braucienus uz Krimu esi nomainījis ar Tenerifi.
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 15:37
(Link)
Mums ar ES cilvekiem ir daudz kopiga, bet dronijot monitora to nevar redzet, tapec viss ko tu sheit raksti ir self defeating
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 15:42
(Link)
Jā, bija dzirdēts par draudzīgo padomju tautu saimi...
Bija arī pieredzēts, ka šī saime centās atkratīties viena no otras.

Nē, es jau neko. Kamēr ES ir kaut kāds ekonomisks izdevīgums, lai jau tā būtu. Tikai nemuldi par kopīgo ar ES cilvēkiem, jo tas kaut kā liek domāt, ka ar ne-ES cilvēkiem tev nav nekā kopīga.
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 15:51
(Link)
Mums ir daudz kas kopīgs ar Eiropas, nevis EU cilvēkiem, kā to tieši parāda ceļošana, tai skaitā ceļošana ĀRPUS EU, kas vēl jo vairāk paplašina redzesloku un liek uz EU skatīties no malas, atgādinot, ka arī ārpus "sojuz ņerušimnij" ir normāla dzīve un valstis kā jau valstis. Tieši EU ir fikcija datora ekrānā, birokrātu lapelēs un iedologu murgos.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Maijs 2018 - 15:27
(Link)
"Ha, tu saki, ka par ES fano tikai tas slānis, kas neko vairāk par Ryanair trolejbusiem nevar atļauties :D"

Viņš saka, ka par ES fano cilvēki, kas nostalģē/simpatizē PSRS. Īpaši, ja tie bija partijas aparatčiki vai viņu bērni un varēja baudīt tādas privilēģijas, ko 99% nevarēja. Diezgan ticami.
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 15:34
(Link)
Celjoshana gan vairs nav nekada privileegija, piemeeeam viizas nevajag, pameegjini kaadreiz, mosh uzzinaasi kko jaunu par pasauli
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 15:52
(Link)
Vīzas nevajag arī lai aizbrauktu, piemēram, uz tādu EU antitētisku un burvīgu zemi kā Izraēla, turklāt šobrīd diezgan lēti. Ja cilvēkam būtu jāizvēlas aizlidot uz Izraēlu vai Briseli/Frankfurti, es viņam labāk ieteiktu Izraēlu.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 15:57
(Link)
Laba ideja. Būs kādreiz jāaizbrauc. Man patika, ka viņi lidostas security nodarbina autistus, kuri citādi nekvalificējas dienestam armijā. Viņi ir atklājuši, ka autisti ir pat labāki – pievērš lielāku uzmanību detaļām un mazāk ietekmējas emocionāli.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Maijs 2018 - 16:03
(Link)
Tu jau runāji par ceļošanu iekš PSRS. Tā nebūt nebija, ka jebkurš varēja izdomāt un doties apceļot eksotiskus padomijas krajus jebkurā mirklī. Visceļojošākie bija cilvēki, kam darbs saistījās ar komandējumiem, kas nav izpriecas braucieni uz Sočiem.

Btw, es piekrītu, ka mums ir daudz kas kopīgs ar eiropas tautām. Žēl, ka ES līderi tās cenšas lēnām aizvietot ar barbariem, kuru 'kultūru' iepazīt galīgi nav vēlmes (un pat ja būtu, es to darītu apmeklējot viņu dzimtenes, nevis Stokholmas vai Londinas bandītu rajonus).
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 15:55
(Link)
Būtu neticami ļauni apgalvot, ka no tiem daudzajiem cilvēkiem, miljoniem, ne tikai LV, bet arī visur citur Eiropā, kuri kritizē EU, vairums nekur nav ceļojuši. Varbūt ir tieši otrādi - viņi ir ceļojuši, redzējuši muslimu bandas vācu idillisko mazpilsētu ielās vai Parīzes geto rajonos, un secinājuši: nē, paldies, šoreiz ne.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 17:14
(Link)
bunch of deplorables, vienvārdsakot.

Un pat ja tā būtu, tad tas neko labu par ES arī neliecina, jo kā gan tik labā savienībā ir tik daudz nelaimīgu cilvēku?