malkolnsP - [entries|archive|friends|userinfo]
C1>C4

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[22. Maijs 2018|12:40]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkkomentēt

Comments:
From:(Anonymous)
Date:22. Maijs 2018 - 15:34
(Link)
Celjoshana gan vairs nav nekada privileegija, piemeeeam viizas nevajag, pameegjini kaadreiz, mosh uzzinaasi kko jaunu par pasauli
From:[info]krishjaanis2
Date:22. Maijs 2018 - 15:52
(Link)
Vīzas nevajag arī lai aizbrauktu, piemēram, uz tādu EU antitētisku un burvīgu zemi kā Izraēla, turklāt šobrīd diezgan lēti. Ja cilvēkam būtu jāizvēlas aizlidot uz Izraēlu vai Briseli/Frankfurti, es viņam labāk ieteiktu Izraēlu.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:22. Maijs 2018 - 15:57
(Link)
Laba ideja. Būs kādreiz jāaizbrauc. Man patika, ka viņi lidostas security nodarbina autistus, kuri citādi nekvalificējas dienestam armijā. Viņi ir atklājuši, ka autisti ir pat labāki – pievērš lielāku uzmanību detaļām un mazāk ietekmējas emocionāli.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:22. Maijs 2018 - 16:03
(Link)
Tu jau runāji par ceļošanu iekš PSRS. Tā nebūt nebija, ka jebkurš varēja izdomāt un doties apceļot eksotiskus padomijas krajus jebkurā mirklī. Visceļojošākie bija cilvēki, kam darbs saistījās ar komandējumiem, kas nav izpriecas braucieni uz Sočiem.

Btw, es piekrītu, ka mums ir daudz kas kopīgs ar eiropas tautām. Žēl, ka ES līderi tās cenšas lēnām aizvietot ar barbariem, kuru 'kultūru' iepazīt galīgi nav vēlmes (un pat ja būtu, es to darītu apmeklējot viņu dzimtenes, nevis Stokholmas vai Londinas bandītu rajonus).