MaKo
Commenting To 
25.-Nov-2016 12:11 pm - Kā nevajag strādāt.
Zemāk gara žēlaba par to, kā nevajag strādāt pakalpojumu sniedzējam. Antireklāma.


Manas weblapiņas (kādas sešas) hostējas tādā firmā, kā Hostgator. 15 usd mēnesī, un par to neierobežota diska vieta, neierobežots trafiks, visādi navaroti, kā cPanel, webmail etc. etc.
Vienā jaukā dienā (vakar), es atveru savu www.mako.lv un redzu tukšu lapu, kas mani aizmet uz adclick vietu, kur man rāda kaut kādu reklāmu. Atveru www.vakarbulli.lv - tas pats. Divās no lapām rāda 404. kļūdu ar hostera logo - krokodilu, pārējas - spams. Nosvīdis metos uz administrācijas paneli, skatos savu lapu saturu - un viss ir vietā! Izpētu visus index.php, index.html - nav nekādu izmaiņu, nekur nekas nav pievienots, lai šādi uzvestos. Klauvēju hosterim (webčatā), pēs 20 minūtēm aizklauvējos. Hosteris saka - tev nepareizs DNS serveris (ns1.dns.lv), pārliec uz mums. Metos uz nic.lv - nē, serveris ir OK, rāda uz tām adresēm, kā bija teikts.
Pa vidu pat paspēju CERT.LV pakonsultēties...
Atkal klauvēju hosterim - nea, manā DNS viss ok. Rāda uz to pašu adresi, kurā esmu stāvējis jau četrus gadus.
Un te - OPS, supports saka, nav pareiza, šitādu vajag. Es sašutis burkšķu - kas, nevarējāt mani informēt, ka DNS jāmaina, kāpēc es uzzinu par faktu šādā veidā?

Atbilde mani nogalināja:
Mēs neesam neko mainījuši.

Klau, kļūdīties ir cilvēcīgi, pārcelt serverus ir cilvēcīgi. Nepaziņot par nepieciešamību mainīt DNS ierakstus - nu, kam negadās. Gan jau ka savos nameserveros adreses nomainīja automātiski.
Bet paziņot, ka Mēs neesam neko mainījuši. gan vairs nemaz nav OK.

Meklēšu jaunu hosteri.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Apr 20. 2024, 12:26 am GMT.