MaKo
Seno ugunskuru nakts 2 
30.-Aug-2015 05:30 pm
Bija jauki, Lielupe visu nakti šlakstēja pie kājām. Kaut kur blakus visu nakti zvanīja makšķernieka gruntenes zvārguļi - laikam vīram labs loms sanāca.
Sasmīdināja tikai divi municipāļi uz kvadrocikliem, kas bija izlēmuši, ka tieši šis sestdienas vakars ir ideāls patrulēšanai. Dabas parka teritorijā jau nevar ne ugunskurus kurināt, ne teltis celt. Bet puiši bija adekvāti, un, saņēmuši solījumu, ka uguni mangalī kurināsim, ne uz zemes, lika mūs mierā. Mēs gan viņus nekaunīgi piešmaucām, jo mangaļa līdz nebija. Bija saulriets, ceptas vistiņas detaļas, desiņas, augļi, nakts teltī (pateicoties piepūšamajam matracim - komfortabli) un milzu pilmēness, agrs rīts, apmācies, bet silts.
Tikai tā stiepšana... telts, matracis, paika, divas segas, drēbes...it kā jānes mazāk par kilometru, bet rokas sāp :)
Comments 
30.-Aug-2015 08:51 pm
divus municipāļus uz kvadracikliem redzēju arī, kad piknikā gar jūrmalu staigājos, mans domāt, tie tur regulārie :) them cool guys.
30.-Aug-2015 10:49 pm
mēs laikam ar tos pašus čaļus satikām. apsolījāmies savu ugunskuru tiešām nekurināt, bet aizgājām pie kaimiņiem (kas bij solījuši savējo nodzēst stundas laikā, līdz brīdim, kad ieradīsies lielā ļaunā Kurzemes patruļa) un čillojām tur.
This page was loaded Mar 29. 2024, 12:56 pm GMT.