MaKo
Commenting To 
4.-Nov-2012 04:51 pm - Atdzīvinu www.mako.lv
Kā dažs varbūt bija pamanījis, kādu laiku bija nomiruši mani projekti - www.mako.lv, www.vakarbulli.lv un vesture.sauc.lv.
Iemesls vienkāršs - nevajag hostēties pie paziņām "na haļavu".

Vienam hosterim nomira serveris, kur viņš hostēja draugu haļavu, un, cik sapratu, vēlme investēt vairs nebija. Citam hosterim saliecās Apacis, un viņš to ceļ augšā joprojām, jau otro mēnesi.
Visus datus gan atguvu, backapi lai bija - bet ko dod regulāra backupu taisīšana, ja, kā izrādas, neņem manus backupus pretī - SQL bāzes sistas. Atcerieties, draugi - patiess backups ir tikai tāds, no kura var kaut ko pacelt. Tāpēc reizēm, izlases kārtībā, iesaku pamēģināt, vai no backupa var ko atjaunot.
Nošņaukājos un sāku celt lapas no nulles. Pirmais, kam pieķēros, bija www.mako.lv. Ilgi piedomāju pie koncepta - ko tad likt personīgajā lapā. Rezultātā ieliku tur feedus no Instagram, no Cibas un Youtubes, kur reizēm kādu Bellaccord klipu ielieku.
Pašlaik jebkurš ieraksts, ko ielieku Cibā, dublējas Twiterī un mājaslapā. No Twitera ieraksts nonāk LinkedIn. Ja bilde, ko noknipsēju, izskatas laba - to nošārēju Facebook, Twiterī un lapā (jāpieliek tags #mako_lv).
Ieraksti zem atslēdziņas tālāk pa pasauli nešārējas.
Jā, un hostējos tagad Hostgator.com.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jun 3. 2024, 8:18 pm GMT.