MaKo
Kulinārās izvirtības 
2.-Okt-2007 09:05 pm
Izmantojot jauno plīti, tika izcepta maza panniņa pīrāgu, ābolmaize un uzvārīts liels katls ābolu džema.


Pīrāgi drusku netradicionāli - iekšā gaļa nevis ar sīpoliem, kā parasti, bet ar nelielu ķiploku piedevu. Garšīgi bija, pašlaik divi pīrādziņi palikuši pāri.


Ābolmaize un blakus katls ar ābolu džemu. Džemā samalti sulasspiedē āboli ar krustnagliņām, kanēli un cukuru. Smaržo pa visu māju.


Ābolmaizes virsa tuvumā. Ābolu šķēlītes aplietas ar skābo krējumu, kas sajaukts ar cukuru un kanēli. Ņammmmm...
Comments 
2.-Okt-2007 09:41 pm
e ?
This page was loaded Dec 16. 2025, 10:09 pm GMT.