MaKo
IPod 
1.-Dec-2006 11:27 pm
Sapratu, ka slavenais IPod ir najobka. Korporatīvais stulbums.
Piespraužu pie sava datora, dators šo atpazīst kā flašdraivu, viss OK. Prasu - nu, nu kā tev mūziku iekopēt? Nevar! Vajagot ITunes uzinstalēt.
Nu labi, novelku, uzinstalēju (nez kāpēc var tikai komplektā ar QuickTime, kuru man nafig nevajag). Nu, davai, liksim mūziku iekšā - nekā. ITunes saka - šitais IPods jau pie viena cita datora ir sinhronizēts. Ja vēlies ielikt MP3 no šejienes - esi tik laipns, nodzēs visu diska saturu.
Nospļaujos, un meklēju, kur ir ITunes Uninstall šortkuts. ... Uzminējāt - NAV :) Labi, ka es zinu, kur atrodas Ad/remove programs manā WinXP... A cilvēkiem, kas ir IPodu mērķauditorija - tiem tas var būt par sarežģītu.
Tā kā secinām - slavenais IPod sux.
Comments 
7.-Dec-2006 10:38 am
iPodi ir, diemžēl, paredzēti tikai vienam lietotājam, pēc būtības. Latvietim-Parastajam drošivien nederēs, jo ar viņu nav paredzēts "zagt" un "aizņemties" mūziku no citiem lietotājiem parastajā ceļā. Ņem Samsung, Zen, vai kādu no mazpazīstamo austrumu ražotāju izstrādājumiem. Cik novērots, tie strādā kā parasti flash diski.

Taču teikt "najobka" ir nedaudz truli, ņemot vērā minēto "argumentāciju". Kautkā tie simti miljonu iPodi pamanās strādāt diezgan labi visiem tiem simtiem miljonu lietotāju. Taču, zinot, ka te ir klabeklis, nevis gadžetu izdevums, tev tiek piedots :D
This page was loaded Jul 2. 2024, 8:57 am GMT.