MaKo
Fondī 
1.-Sep-2006 11:58 am
Sagribējās uztaisīt fondī. Trauku Putnelim uzdāvināja uz dzimumdienu, vienreiz jau izmēģinājām ar gatavo fondī no paciņas. Interesanti - obligāti vajag Grijē un Ementāles sierus? Vai kāds vietējā ražojuma neder - Krievijas, piemēram? Tāpat atklāts jautājums par vīnu - mums ir pudeli pussausā, a receptēs tikai sausais minēts - tas nez ir principiāli? Kāds nav Pieredzes Bagāts fondī jomā un nepakonsultēs?
Comments 
1.-Sep-2006 01:03 pm
bez siera ir baigi pa kjeksi uzvaariit vinjaa buljoninju, tad sagriezt kubicinjos vistas fileju, saspraust uz koka kocinjiem kubicinjus pa starpaam ieliekot pa siera kluciitim un tad shai fondii traukaa ieksh buljoninja sho vistu ar sieru uzvaariit:) mmm....
1.-Sep-2006 01:33 pm
Var arī eļļu izmantot - verdoša eļļa, vistas gabaliņi, bļoda ar mīklu - iemērc vistu mīklā - un apvāra eļļā.
This page was loaded Apr 19. 2024, 11:52 am GMT.