es fondī taisu ar Šveices sieru un Čederu puse uz pusi (laikam taisiiju 300/300- pirms visu darīt, katliņu iesmērē ar ķiploka daiviņu, kuru pēc tam sīki sasmalcinot arī atstāj tajā pašā traukā, ielej 200 ml vīnu un pavāra, bet laikam nedrīkstēja, lai uzmet burbuli, un tad, nepārtraukti maisot, pamazām bēru klāt sieru... pieber piparus (5 piparu maisījums), vēl piešauj 25 g konjaka klāt un maisot karsē. Līdzko uzmet burbuli - gatavs!
ēd ar maizi, dārzeņiem - īpaši gardi ir ar puķkāpostiem ;)
iespējams, ka kaut kādu sastāvdaļu būšu aizmirsusi, jo kādu gadu nav fondī taisīts... laikam būs arī kādu vakaru no katla putekļi jānotrauc :)
ēd ar maizi, dārzeņiem - īpaši gardi ir ar puķkāpostiem ;)
iespējams, ka kaut kādu sastāvdaļu būšu aizmirsusi, jo kādu gadu nav fondī taisīts... laikam būs arī kādu vakaru no katla putekļi jānotrauc :)