MaKo
Replying To 
1.-Sep-2006 12:34 pm
Man domāt, stresa nav. Tas kā pavārgrāmatā, kur tev izstāsta, ka jākausē lūk šitentas siers, gaļai jābūt vei kastrēta gaiļa (!!!!) krūtiņai, ij vīnam jābūt no konkrētās ražas.

Bet ar parasto vistu, parasto sieru un monastirku viss sanāk tikpat garšīgi. Da kādas tur mūsu nodzertajām garšas kārpiņām nianses...

Siers — ka tik labi kūst, a vīns ja nav gana sauss (un tu to jūti!) — tak piešauj tējkaroti etiķa!
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jan 18. 2025, 4:49 pm GMT.