MaKo
Replying To 
16.-Jun-2006 11:11 am
Tu šai mašīnai esi par lielu. Fakts!

1. Iekāpjot jutīsies kā iebāzts kārbā. Galva berzīsies pret griestiem, kājas izstiept nevarēs , savukārt stūre spiedīsies pret vēderu.
2. Mazā motoriņa ekonomiskums ir mīts, jo lai nestu uz priekšu Tevi, viņam būs jāgriežas varāk nekā ar 1.5 rpm/min, attiecīgi ēdīs vairāk žižu, ātrāk iznīks.
3. Ekstrēmi nedrošs. Bundža ir kā no folijas. Viņš sabruks pat tad, ja tevī ietrieksies citroen C4, par Landkruīzeru vai ceļmalas ozolu nemaz nerunājot. Pieredze māca ka mašīnas izturībai ir liela loma drošībā.
4. Nostāsti vēsta, ka šis, tā pat kā daewoo iznīks gada laikā pēc garantijas beigām. Vai Tu esi redzējis Daewoo vai Kia vecāku par pieciem gadiem? Es nē. Jautājums, kur viņi ellē paliek?
5. Ja ir 8 jevriki mašīnas iegādei, labāk paņem piecus gadus vecu eiropieti, vai pārbaudītu japāni, nevis jaunu korejieti. Silti iesaku.
6. Un es neesmu pārliecināts, ka tajā picanto visa ģimene maz var salīst.


Ja man būtu 115kg un katru dienu jāmēro 30 km, kā arī es gribētu braukt pa kapeikām, tad paņemtu 2.6L Audi A6, automātu, kaut kādu 99 or 2000 gada, ieblieztu gāzi (~600 LVL) , un ripinātu svilpodams.
Viņš lūzīs reti, bet ja lūzīs, tad uz latiem 300, atšķirībā no picanto, kur kādu skādi var ar drātiņu vai skoču aizdarīt.

Bet - tava nauda, tavs komforts, tava izvēle. Lai labi ripo :)
Reply Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Jul 3. 2024, 4:56 am GMT.