MaKo
Commenting To 
2.-Apr-2006 02:43 pm
    Šodien atklāsim grillēšanas sezonu. Iemarinēta cūkas gaļiņa, marināde no citronu sulas, sārtā vīna etiķa, ar garšvielām un lielu daudzumu diļļu. Cepšu restītēs, abās pusēs apliekot pa plānai speķa šķēlei, lai paliek sulīga un neapdeg.
Tagad norijiet siekalas un turpiniet savas ikdienas gaitas ;P.
Comment Form 
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
This page was loaded Dec 23. 2024, 3:29 am GMT.