maijs ([info]maijs) rakstīja,
zemee, no kurienes naak shii sieviete, vinjh bija nicinaats. vieta, kur njeema Dieva vaardu un taisiija ar to naudu. Tu izteelojies DD kaa cilveeku, kas dariis visu, ko vinjam liek vai luudz? tas ir arii vinja pashcienjas jautaajums. vinjsh bija cilveeks galu galaa. un sieviete paraadiija, ka nav pieliidzinaama farizejiem.

pretrunas rodas tad, kad vaardus no kopeeja konteksta. un pie tam, biibele nav avots, uz kuru atsaukties. biibele nav likums, kuram ir akli jaaseko.

ir dzirdeets, ka smeekjeet ir greeks. kur biibelee tas ir rakstiits? skaties Mat. 6:12 un saproti, kā gribi.. jaa, tev ir briivas gribas iespeeja. ir 100 un 1 veids kaa nodziivot savu dziivi un neviens nevar teikt, ka kaads ir pareizaaks par citu. Dievs ir intiima lieta. un katrs saprot Dievu savaadaak. dazhiem tas ir vecs onka debesiis ar sirmu baardu, smaidiigs bez gala, dazhiem tas ir dusmiigs ar zizli, duh, galu galaa nonaakam pie taa, ka, ja valdiiba zog un tad paaugstina sev algas par Taviem nodokljiem, tad nu interpretee pats savu riiciibu: pateiksi 'po' vai arii iesi vinjus sist uz ielas. treshais variants ir piketeet un ceturtais rakstiit versijas delfos. kursh variants ir pareizaakais?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?