magnolia - cesvaines siers? [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cesvaines siers? [May. 2nd, 2020|03:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 04:55 pm
(Link)
Krāso ar karotīnu. Nu to kas burkānos
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 04:57 pm
(Link)
Bet visvairāk būtu jābaidās no nātrija hlorīda
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 07:36 pm
(Link)
"The color of annatto comes from various carotenoid pigments"
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 2nd, 2020 - 10:48 pm
(Link)
nafig?
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 11:24 pm
(Link)
Tā paša iemesla dēļ kādēļ krāso audumu, dziju, diegus, mājas, sienas, visu.
Ēdienam krāsa ir viena no baudīšanas dimensijām - tāpat kā smarža, struktūra, garša. Tradicionālās receptes ir tūkstošgadīgs kultūras mantojums un tā pagatavošanas tehnoloģijām ir ļoti racionāli iemesli - visbiežāk saistīti ar sastāvdaļu un produkta uzglabāšnas prasībām un iespējām.