magnolia - cesvaines siers? [entries|archive|friends|userinfo]
magnolia

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

cesvaines siers? [May. 2nd, 2020|03:36 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 04:52 pm
(Link)
Dabīgi sieru fermentizē ar dabīgu mājlopu kuņģa sulu, atkarībā no receptes. Rūpnieciski izmanto mākslīgos piena sarecinātājus. Izvēle ir tavās rokās
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 2nd, 2020 - 10:50 pm
(Link)
fu. biežāk jāvāra to, ko pati vāru uz jāņiem.
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:May 2nd, 2020 - 10:52 pm
(Link)
kāda kuņğa sula?!! nafig nav vajadzīga. muļķības. vajag pašam taisīt un ēst uzreiz.
[User Picture]
From:[info]starro
Date:May 2nd, 2020 - 11:34 pm
(Link)
Siera un vīna šķirņu kultūra ir ļoti zināšanu un prasmju ietilpīga. Receptūras ir izkoptas simtiem gadu. Siers un vīns būtībā ir pārtikas konservi apstākļos, kad pārtikas pieejamība ir sezonāla. Tādā ziņā tev ir taisnība - ja visu gadu tev ir pieejams piens, tad piena olbaltumvielas nav jākonservē sierā. Vispār nekas nav jāēd kūpināts, žāvēts, kaltēts, marinēts, sālīts.