cesvaines siers? |
[May. 2nd, 2020|03:36 pm] |
|
|
|
Comments: |
Dabīgi sieru fermentizē ar dabīgu mājlopu kuņģa sulu, atkarībā no receptes. Rūpnieciski izmanto mākslīgos piena sarecinātājus. Izvēle ir tavās rokās
fu. biežāk jāvāra to, ko pati vāru uz jāņiem.
kāda kuņğa sula?!! nafig nav vajadzīga. muļķības. vajag pašam taisīt un ēst uzreiz.
Siera un vīna šķirņu kultūra ir ļoti zināšanu un prasmju ietilpīga. Receptūras ir izkoptas simtiem gadu. Siers un vīns būtībā ir pārtikas konservi apstākļos, kad pārtikas pieejamība ir sezonāla. Tādā ziņā tev ir taisnība - ja visu gadu tev ir pieejams piens, tad piena olbaltumvielas nav jākonservē sierā. Vispār nekas nav jāēd kūpināts, žāvēts, kaltēts, marinēts, sālīts. | |