May 2014   01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

Raibumi. Peros vārdu sakot...

Posted on 2012.03.03 at 18:06
Fīlings:: happy
Meldiņš: : Yello - desire
Tags: , , , , , , , ,
Imunitāte vēl nav atgriezusies... Pēc tā, kad es 2dien naktī aizgāju gulēt pēc 3 AM un rausos augšā 8 AM, lai pagūtu visu, ieaksitot induction utt, imunitāte pateica, ka viņa nepiedalās manās peripetijās un atstāja mani burkānfabrikas slapjo laikapstākļu varā. Otrdienas rīts bija smags, atžirgu tikai ap pusdienslaiku, labi, ka diena rosīga.

3dien jau jutu, ka imunitātes apvainošanās sāk atstāt iespaidu, nogulēju gandrīz lidz Vital zvanam. Pirmā diena, kad no mājas netiku izgājusi, izņemot tikšanu uz darbu. ar pamatīgām iesnām stāvu pie līnijas no galvas līdz kājām mitra, nosalusi un deguns tek kā Amata pavasarī. Jācenšas rūpigāk lietot imunitāti atjaunojošus produktus. kā vienmēr pametu to novārtā.
4dien scenārijs identiski atkārtojas, jau nolēmu, ka, ja nepaliks labāk, tad 5dien pateikšu, ka neesmu spējīga iet uz darbu. Šai dienā vienīgi ar meidtācijas, pašsuģestijas un sazin vēl kā palīdzību pie līnijas stāvot, apturēju pilošo krānu. Galu galā zinu, no kā rodas slimības utt... Bet vēl ir daudz darba priekšā.

Februāra beigu postu nebija spēka uzrakstīt nevienā no šim 2 dienām, tik ieskicēju atslēgvārdus. ..
tāpēc kārtējais backdated posts.
Vien aizpildīju Ingusa atnesto pieteikuma anketu uz Tesco noliktavu. Ja nekur citur, tad vismaz tur.

Bet 5dien bija interesanta diena... Kņudinoša.

No rīta biju nolēmusi uzzvanīt Vitalam, ka neesmu rīcībspējīga stāvēt pie burkān-līnijas, kaut sajūtas ir daudz labākas. Nepaguvu to izdarīt, kad man PMP zvana.... Tā tā tā... priekšvēstnesis. Šodien vajadzēšot kārtot vēl kaut kādus testus un nākamnedēļ varētu sākties darbs. Yahoo...urrā...jabadabaaa.... Priecāties vēl par agru... Pēc pieredzes saku... Bet viņa vēl precīzi nezinot, kad, kas un ko, zvanīšot ap 11.

Nu vajag arī tādu laiku izvēlēties, kad arī Vitals parasti zvana par darbu. Kaut nav 100% drošībasā par to, ka PMP tiešām pazvanīs, tāpat noteikti jāpazvana Vitālam un jāpasaka, ka slima esmu. To man neizdodas, saka, lai zvanu ap 11. Nezvanīšu - ja viņi zvanīs un suaks uz darbu, tad pateikšu.

Plkst.11. Nezvana neviens. Plkst. 12. joprojām nezvana neviens. Nu i štrunts tad ar Amazoni (nebūs AMazone, būs Tesco vai Marks & spencer noliktava) un prieks, ka šodien brīva no burkāniem. :D
Tomēr pirms 13 PMP noinformē, ka testi būs 1dien, bet šodien jāierodas uz fotosesiju. Te atkal gavilēju. Urrāaa. Prom no burkāniem, prom no pastinakiem. :)))

Fotosesijā sajutos kā krimināliķis :D Uz lapas jāuzraksta savs vārds uzvārds un dzimšanas datums. Un tā lapa jātur sev priekšā, kamēr tevi knipsē. Nu kā zeks ar šiltīti. :D

Pēcāk nejauši ieklīdu tirgū. Labi vien ir, ieraudzīju, ka jānopērk atstarojošā veste.

Zvanīja vēlāk arī Vitāls, grib izsaukt sestdien uz agro rīta maiņu. Pateicu, ka nē. Labāk sataupīt sevi Amazonei, kaut tikai 3 dienas šonedēļ pie burkāniem nostrādāju, štrunts, galvenais ir Amazonē noturēties un netikt izsviestam 3 mēnešu laikā.

Tiem, kas nezina - Amazone ir leilākais interneta veikals pasualē ar saknēm USA un 13 gadu stāžu (sākumā viņi grāmatas tirgoja no garāžas). Es strādāšu Amazon noliktavā. Tur ir /kā visur/ savi stingri noteikumi (telefonu ienest nedrīkst, jo viņi tirgo telefonus un nevarēsi pierādīt, ka tas tavējais, nevis nozagts; alkohola un narkotiku testi vispār nav nekas neparasts arī ikdienā). Tur ir arī soda punktu sistēma. Punkts vai puspunkts nāk par katru darba nokavēšanu (vienalga vai darba sākumā vai pēc pārtraukuma). 1 puntks par katru slimošanas periodu (neatkarīgi no tā, vai simulē vai nē). Ja pārbaudes periodā savāc 3 punktus - lido ārā un atpakaļ nekad netiksi pieņemts atpakaļ. Tas pats notiek momentāni, ja neirodies darbā un par to nebrīdini.
Bet darbs esot labs. Nu noteikti - neizsakāmi labāks kā jebkura fabrika. Kuat vai tāpēc, ka maksā tā, kā vajag, nevsi tā kā vergiem - par virsstundām (kuru gan varbūt te nebūs) un brīvdienām vairāk.
Vienīgi jānoskaidro, cik stundas nedēļā varētu sanākt, kaut teica, ka PMP to paši nezināšot.
Šis, protams, noteikti ir uz busy laiku, bet cerams, man izdosies noturēties un palikt arī pēc tam.

Tā vot. Pirmdien būs pirmā darba diena! :)))))))))))))))

Telefonā sakrājušās bildes, šautas šepat, UK.
Datorā man diemžēl nav zilzobja un vads telefona savienošanai ar datoru, nav iepakojies ceļam uz ANgliju. Bet kaut kā gan jau dabūšu bildes datorā. Ir pat jau ideja, tik jāaizņemas Santas kompītis uz kādu laiku.

AA, datorā ir (tipa) card reader. VIenīgā vieta, kur varētu būt tas card reader, ir tāda īpatnēja - tur izvelkas ārā plastmasiņš ar 2 kantainiem caurumiem. Ja tas ir card reader, tad nesaprotu, kur ir tā sāls... Karte tur nelien, neviena... Vispār man izdevās tur kaut ko sačakarēt un to plastmasa štruntu nevaru vairs dabūt atpakaļ. :D
Es nez, būs jāskruvē vaļā kompis moš. :D

Bet vispār skumdina... tas, ka letiņi eksistē (ne jau visi, saprotams - daudzi dzīvo ar pilnu krūti). Nesaprotu, vai tiešām cilvēkiem patīk tāda eksistence režīmā mājas-darbs-veikals, tiešām neinteresē nekas vairāk par nodzeršanos un viss...? Es saprastu, ja vēl savs bizness un tā, bet truls darbs fabrikā un tukšs cilvēks ārpus tās. Nē, nu labi, katram, protams, savs, bet nezinu, vai forši tā vienkārši pavadīt dzīvi eksistencē no dzimšanas līdz nāvei.

Ak, un jā. :D piepildīju 1 mazu sapnīti (nu patiesībā jau otro - tak šogad nolēmu piepildīt savus sapnīšus). Nopirku digitālo kameru. :D Nu t.s. pusprofesionālo. Protams, nekāud tur kruto, nedomāju tik kruti ņemties, bet vnk paturpināt kādreiz iesāktu aizrautību. Derētu tik kādus kursus iziet, pamācīteis aptieites ar šo kameru (un saprast, kāpēc tā ir tik lēta :D ) un apgūt fotografēšanu kā tādu. :)

Bet to tad, kad būs pierimis un putekļi nogūluši sakarā ar darbiem. Zinu ka mūždien visu gribu uzreiz un tad nesanāk nekas no tā visa. :D

Pārējie gadžeti, lai pagaida...

Comments:


Veiksmīgs sprakšķis [info]santech at 2012-03-03 23:33 (Link)
Bet tomēr - kas par modeli? ;-]
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-03 23:48 (Link)
Fujifilm Finepix S2800HD
Veiksmīgs sprakšķis [info]santech at 2012-03-04 00:06 (Link)
Foršs
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 00:19 (Link)
saki? Es pagaidām neko nesaprotu no šo agregātu fīčām, bet pats galvenais, ko nesaprotu - kāpēc šams tik lēts... Pat Latvijā. Tik tāpēc vien, ka varbūt nav no TOP brendiem?
Veiksmīgs sprakšķis [info]santech at 2012-03-04 00:37 (Link)
Brendam nav ne vainas. Un lētumu (es pats arī aptuveni tik nojaušu lētuma iemeslus. Varbūt nelielais sensors, varbūt vēl kkas. Patīk zoom diapazons un ka baterijas aa nevis kkāds konkrēts lādējams aķis. When u get short on power u can get it in any shop.around ds corner. Labu lādētāju ar labām lādējamām bačām isaku iegādāt.)sapratīsi, kad būsi izkodusi visas fīčas un sapratīsi, ka prasās kkas jaudīgāks. Šobrīd riktīgi forši būs, ja satrennēsies fotografēt visādos citādos režīmos, ne tikai automātiskajos. Tad nākamā kamera, kas, ticu, ka būs spoguļkamera, nebūs ķīniešu ābece no pirmā acu uzmetiena. Un vēl visāds blā-blā-blā
Respektīvi - lai jaukas bilžas
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 00:43 (Link)
Neliels sensors? Ko tas dod?

Man tā aa beteriju lieta arī patīk tieši tā paša iemesla pēc. :)
Aga, lādējāmās baterijas ir jāiegādā uzreiz ar 2 bateriju komplektiem, iespējams. Kurš būtu labs lādētājs?
Agrāk gādāju parastam ziepītim u ntur pārāk neiespringu.

Paldies :))
Veiksmīgs sprakšķis [info]santech at 2012-03-04 00:54 (Link)
Nav lielas jēgas no padsmitiem megapikseļu, ja sensors, kas ķer bildi (tāpat kā fotofilma) ir msziņš. Bet nu pārējā elektronika aparātā mūsdienās šo lietu gan jau ka kompensē.
Man naudainajos laikos paņēmās Varta (jo visādus aķus un bačas ražo). Komplektā ar 4ām aa. Un piepirku vēl 4as Philips. Ārējai zibspuldzei gan, ne kamerai. Bet galvenais - kad pērc un ir izvēle, tad skaties kurām bačām lielāks cipars pirms mAh. Ilgāk, bet retāk jālādē.
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 14:30 (Link)
Jā, un par satrenēšanos - būs jātrenējas ar bakstīšanas metodi, jo pirku lietotu un manuālis nenāca līdzi.
Veiksmīgs sprakšķis [info]santech at 2012-03-04 14:33 (Link)
Manuāļus parasti var lejuplādēt ražotāja oficiālajā mājaslapā.
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 16:03 (Link)
Man tagad laikam caura galva - viss pa vienu galu iekšā, pa otru galu ārā. Bīstami. :D
paldies, ka atgādināji par netu. Nokačāju.
Veiksmīgs sprakšķis [info]sursurs at 2012-03-04 08:03 (Link)
Lai veicas jaunajā darbā, bet tie punkti izklausās drastiski :( Sanāk tomēr, ka labāk IR nākat slimam uz darbu un aplipināt visus, kas pa ceļam?

Ar card readeri - ja pareizi saprotu, tad tai vietā, kur tas plastmasiņš velkas laukā, ir VIETA card readerim, nevis pats card readeris. Man ar ir tāds pats - tikai ar 4iem caurumiem.
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 16:00 (Link)
Paldies. :)

Jā, te viņiem visiem ir vienalga, ka aplipināsi citus. Tāda neveselīga konkurence šia ziņā. Iespējams, ka vinīem vienkārši ir izbesījuši autrumeiropieši, kuri "slimo" pārāk bieži. Jo redzi - alko reibumā uz darbu iet nedrīkst, tāpēc - viņi slimo. :) No tā cieš tie, kuri "neslimo".

Tā vieta tāda dīvaina. Nofočēju, aizsūtīšu Tev uz meilu. Šaubos jau, ka tur ir card readerim vieta.
magnesia
Veiksmīgs sprakšķis [info]magnesia at 2012-03-04 16:04 (Link)
stc. pirku kā datoru ar card reader.
Previous Entry  Next Entry