mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2006-11-07 11:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry


           "No 2008.gada 1.jūlija aizliegts būs smēķēt visās izglītības iestādēs. Ārstniecības, sociālo iestāžu un rehabilitācijas institūciju pacientiem un iemītniekiem būs atļauts smēķēt īpaši ierādītā vietā, ja šāda norma būs paredzēta attiecīgās iestādes iekšējās kārtības noteikumos.
            Turpmāk smēķēt būs aizliegts arī daudzdzīvokļu dzīvojamo māju gaiteņos un citās koplietošanas telpās, nedrīkstēs smēķēt darbavietās darba un koplietošanas telpās. Pilnīgs smēķēšanas aizliegums tiek noteikts arī publiskajās ēkās, būvēs un telpās, tas ir, kinoteātros, koncertu zālēs, sporta zālēs, citās sporta ēkās un būvēs, pasta un citu iestāžu zālēs, diskotēkās, deju zālēs un citur. Pilnīgs smēķēšanas aizliegums tiks noteikts arī parkos, skvēros, peldvietās, uz ielām un citās publiskās teritorijās.
            Līdzīgi kā vairākās citās pasaules valstīs, no 2008.gada 1.jūlija smēķēt būs aizliegts arī kafejnīcās, restorānos un citās sabiedriskās ēdināšanas vietās, tajā skaitā arī āra kafejnīcās."

   
Hmm vai dzīvoklis principā arī nav koplietošanas telpa? Un vispār tad jau pats savās mājās nevarēs pīpēt, turklāt pa logu ārā pūtīsies dūmi blakus dzīvojošo kaimiņu koplietošanas gaisa telpā!! o_O pfffff



 



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?