mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2011-02-05 22:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pārdoma...
Lasu darba sludinājumus un man gribas vemt. Katrs idiots atvēris kādu sūda firmeli, uzrāvis template mājas lapeli, prasības uzstādījis kandidātam nereālākās, brīdina par nez cik atlases kārtām kaut vai uz prastu sekretāres amatu, bet sludinājuma tekstu pats nespēj normāli/pareizi uzrakstīt, bet pie vakancēm pieliek kādu asprātīgu šļuhas bildi vai ar piemēru nodemonstrē nožēlojamās algas aprēķinu, kurā paredzēts, ka airēsi viņa failboat aka firmu kā tāds ezītis un par to tev atmetīs vergu dukātus. Kopš pēdējo reizi skatījos sludinājums un šausminājos, domāju, ka trakāk vairs nevar būt, bet, acīmredzot, situācija tikai turpina pasliktināties. Baidos domāt, kāda izskatītos patiesā statistika (IQ ziņā visu pirmām kārtām....) par tiem, kas te palikuši un taisās par nez kādiem uzņēmējiem direktoriem.
Varbūt tiešām pēdējais mirklis kāpt Flika brīnumputnā un laisties uz kādu zemi, kur mazāk stulbību, algas maksā adekvātas un nav jāšausminās par vietējo biznesmeņu "profesionālajām" izpausmēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]shi
2011-02-06 00:53 (saite)
Par to pirmo daļu pilnīgi piekrītu. Vemt gribas, un vispār ahujeļi ar savām prasībām, tagad pat pārdevējiem ir 3 un nez cik kārta un pavēles pret zināšanām uz 24 valodām kā minimums, un tev kā durakam jāiet un jāstāsta, ka darba devējs ir zelts un pats labākais nevis kapeiku pisējs. un jāzvēr, ka lai vai kas, bet viss ko vēlies ir strādāt attiecīgā uzņēmumā līdz mūža galam.

(Atbildēt uz šo)

ja tev kkas nepatīk,brauc uz savu Kurzemi!
[info]mans_psihiatrs
2011-02-06 02:45 (saite)
+1
vienigais,kas butu jaņem vera puslidz pieņemamai obektivitātei-skatoties uz nodokļiem,ar ko aplikti uzņemeji,nevar prasit no viņiem hardcore algas!

bet par parejo japiekrit tev,kas vel man leikas amzianti,ka LV kka nav pieņmts uzradit vakances atalgojumu ,tas liekas visnotaļ dīvaini.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ja tev kkas nepatīk,brauc uz savu Kurzemi!
[info]mans_psihiatrs
2011-02-06 02:46 (saite)
ā,vel tas debilas motivacijas vestules,nu kamōn,mana motivacija vieniga ir darit pec iespejas mazak par tam suda kapeikam,ko darba devejs piedava,ibiō

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ja tev kkas nepatīk,brauc uz savu Kurzemi!
[info]justmy2cents
2011-02-07 01:20 (saite)
nu jau nu gan ...

ar kādiem tad tādiem baigajiem nodokļiem ir aplikti tie uzņēmēji? VID un citu dienestu korumpētība nav īsti nodokļi, un paši nodokļi darba devējiem ir zemajā galā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ja tev kkas nepatīk,brauc uz savu Kurzemi!
[info]mans_psihiatrs
2011-02-07 02:15 (saite)
pareķini kaut vai,cik izmaksa veins darbinieks,ja uzņemejs godpratigi maksa par vīnu nodokļus , 23 % PVN arī nav mazs.

cita lieta,ka normalas valstīs skaitas normala 15% peļņa gadā,bet te,ja uzņemums nenes 300 %,tad nav ok

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

apdeits
[info]mans_psihiatrs
2011-02-06 02:50 (saite)
vel smiekliga tendence irlatveišu rakstitie sludinajumi ne za hui angliski (nu,s pontom,uzņemums prasa angļu valodas zināšanas),vienan o mainly kļudam ir,ka universitates jeb colleague izglitiba tiek deveta par higher (laikam HR vadītaja ir ieguvusi savejo būdama always high)

(Atbildēt uz šo)


[info]eeverggeeliiba
2011-02-06 11:46 (saite)
piekrītu!
un vēl tās obligātās ilgās darba pieredzes.
pat prakse.lv --- wtf?


Vienk kļūsti beidzot par direktōru :D Es piesakos darbā!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?