mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2007-01-20 07:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:izmociits

Jociigs, emocionaali nogurdinoshs sapnis visu nakti raadaas - bij jaapamostas. Dziivoju kaut kaadaa komuunaa un kaads vislaik pamet savu ziidaini liela zalja lauka viduu, un es vislaik skrienu vinju glaabt. Savaacu un atkal peec laika kaads vinju ir pametis tai laukaa un vinjsh bljauj... Peedeejais bija,kad ar kkaadu tanti izdomaajaam, ka jaataisa projekts - beernu ciemats. Un mees seedeejaam biblenee, bet es tik aukleeju to beebi..
Aargh besii shitie glaabshanas sapnji, nevar normaali atpuusties guljot. :/



(Ierakstīt jaunu komentāru)

tr
(Anonīms)
2007-01-20 11:19 (saite)
Labs!
Es atkal sapņoju, ka blondais_terrors visus vinnē katanā. Murgs kaut kāds. Oh wait tā bija īstenība! O_O

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]blondais_terors
2007-01-20 12:33 (saite)
khhhh!! pwned!!!!! ;p

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cuba
2007-01-20 13:39 (saite)
NJa, laikam ne tikai tev bij "iipashi" sapnji.

Es atkal redzeeju sapnii, ka bija kaut kads tuss, kur bija muusu barinjsh + "draugu draugi" (kaa tie arii bija deeveeti in real tajaa sapnii). Nu, protams notikaas dzershana, jo vieta, kur atradaamies bija kaut kas liidziigs aara kafejniicai. Nu, luuk. Vienvaardsakot vis kas tur notikaas, tika nesti dzeramie... liiksmiiba.. beigaas tika atrnests reekins uz 70 Ls. Man. Un tad ieksh taa sapnja paar mani naaca paardomas. Ka iisteniibaa visi mani uzskata par mulkji, un skruuvee cenas. Un arii aizdomaajos, ka aarpraats taa vienaa vakaraa (btw taa pat bija diena) notriekt 70 LVL. Bet nu tad sevi kaut kaa nomierinaaju, ka man jau nauda vel uz beigaam neiet.

Bet nu anyway stulbs sapnis.. un laikam jau taadi raadaas tikai tad, kad pats esi kaut mazdruscinj sapratis sho to. Jo, ja tā padomā.. principā tā jau arī bija, līdzīgi, kā šajā sapnī. Tikai šeit vairāk bij uzsvērts tas, ka mani uzskatīja par mulkji ne tikai kafejniicas personaals, bet arii dazhi labi mani draugi, kuru reekjinus es kaarteejo reizi apmaksaaju. Murgs kaut kaads.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?