mafia ([info]mafia) rakstīja,
@ 2015-03-18 11:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par Brektes Raini un Aspaziju man tikai viens jautājums: kāpēc sieviete atkal ir kaila, bet vīrietis viscaur apģērbts? Sevišķi kontekstā ar Aspazijas feministisko aspektu.

UPD. Pēc šī ieraksta vēl uzgāju komentāru, kam viscaur piekrītu: http://ej.uz/rainis_aspazija


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kalnietis
2015-03-18 12:12 (saite)
Man domāt, ka sieviete ir pasaules skaistums. Bet vīrietis.. nu bļin, atraduši, ko izģērbt.. ja nav modelis un īpaši svaru zālē ieveidots indivīds (un būsim reālistiski - lielāka daļa nav!), tad labāk lai pasauli priecē ar savām prāta spējām, nu labi - uzvalks vēl arī par ļaunu nenāk:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mafia
2015-03-18 12:25 (saite)
Nu, tā bilde jau vispār tā zīmēta it kā pie galvas cits ķermenis piemontēts, tad jau varēja Raini kā tādu muskuļaino grieķu dievu uzmālēt. Vispār par tēmu arī šeit: www.curika.lv/blogs/playboy-reiniks-laura

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kalnietis
2015-03-18 12:52 (saite)
Man personīgi nepatīk pārāk liels kailums medijos un publikā, vai tas būtu vīrietis, vai sieveite.
Bet - Breketes Aspazija ir krietni mazāk atkailināta, nekā tā daiļava ar Reiniku. Un Aspazijas gadījumā tā nav arī fotogrāfija, bet māksliniecisks attēlojums (lai nu kāds tur būtu tas termins), tur jebkurā gadījumā ir brīva vieta fantāzijai, kas galarezultātā ir pievilcīgāk nekā 'pilns komplekts uz paplātes un vēl ar satura rādītāju'. Vai vispār vajadzēja atkailināt Aspaziju? - manuprāt nē, jo tad viņa tiešām ir padarīta par objektu, kā rakstīts tajā linka ierakstā, ko iedevi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?