madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2005-01-17 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:darboniigs
Mūzika:Getaway: Black Monday OST

ieveerojamu nedeeljas nogales dalju tika sakts skatiits 24 Teh Series.
biju jamo kaukad pa tv maniijis un tad kaukaa nepanjeema un cik no apkaarteejiem bij dzirdeets tad kinda gribeeju saakt skatiities bet kaa jau tas ir ar "ok tad maybe riit pakjer liidz dvd" "jaa jaa chuwak, nav probleemu" :D
te nu muusu pashu daargajos torentos shams paraadijaas un nodomaaju ka "fuck it!" jaaskataas :) svaigaakaas The Sopranos seerijas hanyway jaagaida kaukad liidz pavasara beigaam, ja nemaldos.
well kas to buutu domaajis ka 24 taa smekjee :) peec paaris seerijaam jau esi taa pielipis pie suspense action ka pasham gribaas skatiities ar kaukaadu 2x aatrumu :) jo vienkaarshi gribas zinaat kas un kaa taalaak.
Kiifera atveidotais Jacks Bauers pa tv izklausijaas ljoti "fag-like" deelj blondo matu un kreisaa ierunaataaja. varbuut tieshi taadeelj mani nepanjeema paaris  ar tukshuma periodu pa vidu redzeetaas seerijas.
hanyway - shoriit braucot tramvajaa blakus kaadam ubertumsham biimerim taa vien gribeejaas savaa cell pateikt uzvaardu, kaukaadu ciparu kombinaaciju un luugt noskaidrot visu par jau mineetaa biimera numuru :)
viens gan ir skaidrs un pietam jau sen - seriaali pa tv no go

ak jaa, sadarbiibaa ar mxz mums tagad abiem ir velvet pants un melnie apavi :D
"that's a hot look, playa"
buus jaauztaisa kaads ghay-photoshoots :)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]martcore
2005-01-17 10:52 (saite)
Jā, "24 Hours" ir labākais, ko skatīties tūlīt aiz "Twin Peaks" un Sazerlends ir labākais hero vārda tiešā nozīmē - cik miljonus vien ir vērts skats, kur viņam feisā sabliež pilnu aptveri...tikai bruņustikls priekšā izrādas (nesaspoiloju?!).... Diemžēl aiz olām tur tikai 1.sezonas pirmā puse (pirmās sešas - septiņas sērijas) - tālāk jau vairs nav tik psiholoģisks ekšens, bet Sazerlends + mobiļņiks ir savdabīgs brends (tāpēc arī "Phone Booth" nostījos).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]madevil
2005-01-17 11:01 (saite)
nospoiloji gan, motherbitch ! :)

Nu "Sopraanjiem" arii pirmaa sezona ir viscieshamaakaa. katraa seerijaa kaadu ar beisboleni\9mm\kjiegjeli\stikla burku\kreeslu nomochii :D
taalaakaas sezonaas jau saakaas izveerstais story ar ljoti daudz jauniem characteriem.
tas jau laikam visos norm seriaalos taa ka pats core ir pirmajaa sezonaa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-01-17 11:57 (saite)
"Soprāņus" kaut kā neregulāri ir iznācis paskatīties - KATRU darbadienas vakaru pa TV no go. Vienreiz nedēļā - jā, ok. Taščījamies galvenokārt par Džunioru, kas ir tiešām labs čars atšķirībā no psihoterapeites :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

offtopic ;p~
[info]rikella
2005-01-19 09:18 (saite)
http://www.tshirthell.com/store/product.php?productid=333

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: offtopic ;p~
[info]madevil
2005-01-19 10:03 (saite)
omg zhuu ! :)) labs

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?