madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2009-07-29 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cilvēku īdēšana nepazīst robežas kad uzzin, ka būs jāpāriet uz "jauno" MS Office. kāāāāāāāāāāāā man tas besī. saku, lai nesatraucas, jo tūlīt jau būs MS Office 2010 :D
bet nekas, ir arī tādas ōsamās tantes kā Brigitastante :) kura nav diezko priecīga par faktu, bet tad paskatās jauno interfeisu un palasa katru popapu un tik noņurd pie sevis "tā, šis skaidrs. hmmm te jau smuki. nē nu šis jau tiešām vienkāršāk." utt. :)
tā nu daļa no maniem plāniem ir pārmodificēta, jo lūk līdz 5dienai noteikti tur jānodod kkas hujzinkas un nebūšot tak laika "mācīties visādas tavas jaunās programmas" :D bļe nu lol :)
nekas, šon vakarā daudz fagjokes ^_^


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lodzinjsh
2009-07-29 14:55 (saite)
Kapēc? Šovakar brauksi ciemos pie Andreja tēta?

(Atbildēt uz šo)


[info]snpzee
2009-07-29 16:53 (saite)
Bet pasaki man kaut vienu iemeslu kāpēc tērēt naudu un upgreidoties uz 2007 ofisu!?
Ko tādu var izdarīt 2007 un nevar 2003?!:D
Es vispār 2/3 no biroja uz OpenOffice nosēdināju un pasūtīju MS kakāt ar savu Office licenču īri, pie tam krietnu kāpostu ietaupīju. Tagad bik vēl čīkst lietotāji, bet tas jau normāli. Drīz būs pieraduši un no problemo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]madevil
2009-07-29 17:01 (saite)
jo ministrija liek jūzot vienu no savām jobnutajām sistēmām kura rekvairo tieši 2007. ofisu (fuck knows why un nedodu sūdu) un since kompji jāpērk caur iepirkumu sistēmu kurai esam pieteikušies (fuck knows why, wasn't me), tad tur piedāvā kompjus tikai ar jauno ofisu un/vai tildi :)
esmu jau es versiju whore, bet nav tā, ka es būtu īpaši ieinteresēts tērēt tik vairāk naudu, jo lūk JAUNĀKA versija. ar to es varu nodarboties mājās :)
piem. man nebūt nav nekāda iemesla visas jaunās kastes pirkt ar Vistu, ja tūlīt aiz stūra būs W7. and it goes on ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2009-07-29 17:09 (saite)
Ministrijā ar gadījumā nav sapirkts MS Sharepoint un kauuuuudze ar licencēm?!
Nu skaidrs ir tas, ka to, kas ministrijā uz G burta uzvārdā, prasītos aiz olām pakarināt, jo keksis vēl tik tikko baigi afišēja, ka ministrija apsver OpenOffice izmantošanu :D LOL

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2009-07-29 17:17 (saite)
es te tā baigi negribētu plātīties un skaļi klaigāt, bet man nudien būtu šis tas sakāms par to kā lietas tur notiek ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]brock
2009-07-30 12:45 (saite)
jā mēs te uz open source progām un OS arī prātojām pāriet un apdirsāmies, jo pirmkārt mūsu dārgā lietvedības sistēma ekskluzīvi ar IE darbinās un otrkārt ms exchange :) Un protams, tad kad arī aopsvērām, ko un kā no open source varētu tomēr darbināt, MK paziņo ka nē, mums jāpaliek pie MS, jo līgumi un visāds citāds "shits" ir saslēgti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snpzee
2009-07-30 14:36 (saite)
MS Exchange ideāla alternatīva - Zimbra vai Scalix! Tā kā no Exchange var atteikties vienā setā.
Nu ekskluzīvās lietvedības un citas webiskās sistēmas (kurām, kā jau webiskām būtu jābūt platform independent) ir tik unikālas, ka darbojas uz viena browsera ir normāla situācija LV :D
Uz cik ilgu laiku tie līgumi ir?! Iesaku jau laicīgi pašiem sākt domāt par migrācijām, jo uz nākamo gadu līgumiem naudas vairs var arī nebūt :D Un tad tik būs jautrība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]brock
2009-07-30 15:40 (saite)
esi pārliecināts, ka tās ir alternatīvas? :) Esam izmēģinājuši daudz ko, un neviens nedeva to feature ziņā, ko mes jau izmantojam. Nākas likt miļjons citu visādu lietu un jūgt visu kopā. Vienkārši sakot sex darbā. Bet par tiem līgumiem, jau ir laikam viss uz nākamo gadu nokārtots. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?