madis ([info]madevil) rakstīja,
@ 2006-02-09 16:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Iron Maiden - Run To Teh Hills

shodien pusdienojot ar bro izdomaajaam, kaa buutu ja - visaas eestuvees par sabiedriibaa pienjemtu jau standartu tiktu pa TV/radio laists pr0ns :D tb tu ienaac paeest - a tur priekshaa jau uz skriina kaartiigs hardcore gangbangs :D
i know, esam gjeeniji.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cuba
2006-02-09 16:17 (saite)
&D

(Atbildēt uz šo)


[info]lodzinjsh
2006-02-09 16:25 (saite)
nu jaaa, bet tad arii vaidzeetu skanju uz max, jo parasti tv ir iesleegts, bet skan kkaac radio. imho krutaak buutu, ja raadiitu operaacijas, nu taadas riktiigaas, kur aarsti pa zarnaam njemaas. Nu tip raadiitu visaadas slimiibas utt. Veel vareetu kjiinieshu restoraanos vareetu pasniegt paartiku ar dziivu zivi. nu tip ka noliek Tev uz galda sushi un dziivu karpu. nu tip pukjuvaazes vietaa pa galdu spaardiitos un smaktu karpa. kapee gan lai nedekoreetu shkjiivi ar taarpiem un kaapuriem, zi tev pa shkjiivja malu vaaale pa rinjkji kaapurs. A riktiigi krutajos restoraanos vareetu buut prons dziivajaa, nu tipa dziivaas muuzikas vietaa. jeb arii kruc restoraans, kur visi eed un vakara nagla ir kkaada notiesaataa naavessods! Vareetu pat kaads no viesiem laimeet iespeeju noraut elektriskaa kreesla sviru, vai pashrociigi injiceet indi bandiisham veenaa.
Vareetu arii takaa Itālijaa, kur toreodora nomushiitaa bullja galju notirgo, taa restoraanaa vareetu par piemaksu piem nocirst izveeleetaa trusiisha, vai vistas, galvu.
A kaa buutu, ja visu kreeslu vietaa buutu podi, tip visi sanaak, panjem paiku, aiziet pie galda, novelk bikses, apseezhas, eed, noliek kluci, paluudz no blakusgaldinja papiiru, savaacas un iet apakalj uz darbu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]madevil
2006-02-09 16:33 (saite)
omg, sicko :D
tas par to pr0n btw nebija domaats lai bojaatu apetiiti or something. zarnas un podi un taa - tas jau visiem vareetu nepatikt, bet admit it, pr0ns patiik visiem. tikai attieciigi kaads un taa :) whatever

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lodzinjsh
2006-02-09 17:03 (saite)
es to ļoti labi sapratu, tapē es ieteicu skaņu un mosh live hardcore.
Man tikai radās dažas cmukas domas attiecībā uz ēdināšanas iestāžu attīstību.
man jau pašam vislabāk patika doma par nāvessodu ;)
prons paliek prons, vairākums no mums to skatās ne tik plašā sabiedrībā. kkādiem gayfagiem varētu nebūt pilnīgi nekādu pretenziju pret pronu, tikai heteriki varētu justies neērtāk.
iešāvās galvā: Tip viduslaikos bija visādi labi mocīšanas paņēmieni, tad arī forš paņēmiens kā biedēt turkus - viņi tos dūra uz zemē iedurtiem mietiem. Gana iespaidīgs skats, kad ar tādiem stabiem ir noklāti daži hektāri. Varētu ar terikiem šaisdienās darīt tāpat lol Varētu rīkot tādus "safari" mkedības :D Savākt terikus un uztaisīt kanapē no viņiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]madevil
2006-02-09 17:29 (saite)
:D truukst vaardu \o/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]agressor
2006-02-09 23:38 (saite)
cmuxas!!!!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]buka
2006-02-10 11:58 (saite)
man liekas ka pron industrija nespeetu tikt galaa ar taadu pieprasiijumu. plus, shaubos, ka taadaas norm ikdienishtjaas eestuvees visu laiku raadiitu kko jaunu, tb biezhi viens in tas pac atkaartotos, plus saaktos salvetiishu kriize, un shaubos vai tas driiz neapniktu (no seerijas seen this done that). :/
viss i oki, kameer tas nau russhian prons. :P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lodzinjsh
2006-02-10 12:42 (saite)
preteen incest animal rape asian britney xtina ass pussy microsoft madis.avi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buka
2006-02-10 12:46 (saite)
galnais jau madis microsoft
bet dziivniekus gan jaaliek mieraa, nau jau zilonji vainiigi, ka vinjiem ir pus metru garsh.... (diametru gan neaceros) :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lodzinjsh
2006-02-10 14:58 (saite)
snuķis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]bordo
2006-02-10 15:01 (saite)
BTW man tādi skati uzlabo apetīti.. Kad kautkur televīzijā redzu kādu ķirurģisku darbību man sagribas kautko garšīgu apēst.. Ar pr)nu ir tāpat :)
Nesaprotu cilvēkus kam no asinīm n stuff paliek slikti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?