Mirkļu konservācija - Un atkal par gejiem [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Un atkal par gejiem [26. Jul 2005|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Skaņas |Paradise lost - One second]

Kaut gan ne jau par gejiem runa, ja taa godiigi - nedomaaju, ka Riigas centrs buutu pareizaa vieta, kur staigaat apkaart rozaa kostiimos ar plakaatiem rokaas - demonstreeties var visi, bet kaapeec gan tas buutu jaadara pilseetas centraa. Tachu, kaa jau teicu - dziesma nav par krekliem, bet ir par sircapzinjaam. Mani uztrauc tas, kas daraas shajaa "demokraatiskajaa" un "tiesiskajaa" valstii. It kaa par maz buutu ar to, ka videeji statistiskais Latvijas iedziivotaajs ar savu shaurpieriibu, netoleranci un baileem no nesaprotamaa gatavs nonest cilveekam galvu tikai par to, ka vinjam patiik, ka vinju pulkjee pakaljaa. Nee, ar to ir par maz - juuk praataa arii valdiibas loceklji un bazniicas paarstaavji (par kuru gariigo veseliibu jau taapat var diskuteet). Ok, es veel saprotu ka Riigas domee pie siles netikushie vaac paraxtus, lai atbriivotu meeru vai vinja vietnieku (nu jau neatceros ko), kaut gan kopsh kuriem laikiem kreisajiem un ex komiishiem tik tuvas kristiigaas veertiibas? kaut gan nu jaa - komiishi jau taapat iipashi gejus nemiileeja. Ok, par bazniicu arii skaidrs - ideaals veids kaa dabuut sev publicity, bet saukt gejus par prostituutaam un demonu apseestiem... khm... diezgan debiili imo. Kas mani visvairaak "iepriecinaaja" ir fakts ka valdiibas paarstaavis - satixmes ministrs aka A.Shlesers aicina uz nepakljaushanos tiesas leemumam atljaut gaajienu. Kas blja Latvija ir par tiesisku valsti, ja tiek ignoreets tiesas leemums? Joptvaj, nu tad nevajag liekuljot - taisam Latvijaa autoritaaro rezhiimu un viss chiki! Nebuus taadu diskusiju - ko teiks lielais Hasans to arii dariis. Es jau redzi E.Repshes kungu lielaa tautas vadonja veidolaa ar pistiku vienaa rokaa, stabilu latu otraa un ljokjeni aiz muguras - super piemineklis buutu.

BLJA! Kas notiek ar manu valsti?
LinkPiebilst

Comments:
From:[info]piiljuks
Date:26. Jūlijs 2005 - 23:26
(Link)
"BLJA! Kas notiek ar manu valsti?"
Viss, kam jānotiek.

Es nesaprotu - kāpēc -, bet liekuļošanu iemāca jau vien, dzīvojoties tādā valstī kā mūsu. Skatoties, kas notiek augšgalā, klausoties viņu runas un izjūtot viņu lēmumu sekas. Ja viss būtu tikai liekuļošanā, bet, nē, visi lielie gudrinieki, kuriem valsts groži rokās, pēc visiem savas pilnīgās stulbības principiem liek lietā savas domas. Ne velti kārtību Lv-ā grūti atrast.
Latvija tiesiska ir tikai virspusēji. Labi zinām, kā viss notiek... Kāds kk pasaka, kāds kk iedod, kādam atliek vien nodomāt, un gatavs...
Runas brīvība jau liela. Dikti liela.

Par gejiem runājot un morāles lietām, varu vien piebilst, ka Lv-ā valda ļoti novecojis uzskats, kas neiet līdzi laikam. Kristīgie pieturpunkti, pēc kuriem daudzi vadās savos spriedumos kaut vai tajā pašā "geju padarīšanā", man sāk šķist ļoti sveši un auksti. Nez, es jau sveros teikt, ka šī Dievmācība ir cilvēku izdomājums, lai pakļautu aitas barus. Aitas bari paši jau arī ļaujas...

Ai, bet vispār interesants pārspriedums.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:26. Jūlijs 2005 - 23:42
(Link)
Redz, Ulmanja laikos (ne jau taa, kas hokejmiilis, bet taa kas pirms kara) Latvijaa arii zeela un plauka kukulnjemshana, bet tad esot bijushi Latvijas zelta laiki. Nenjemos spriest vai taa bija vai nee - pats tos laikus nepiedziivoju un cilveekiem jau vienmeer liekas, ka agraak zaale bija zaljaaka, debesis zilaakas un geji ne tik aktiivi :) Ar to es gribu teikt, ka kukulnjemshana bija ir un buus - ar to netikt galaa, ja vien par to nesaakt cirst nost rokas. Bet iereednjiem jaaruupeejas ne tikai par savu kabatu, bet arii par savu valsti. Un ko vinji tagad dara? Tik uz Briseli un Strasbuuru meerkjee... nu jaa - algas jau tur nesaliidzinaami lielaakas, bet vai tieshaam nav ne kripatinjas miilestiibas pret dzimteni?

Kas attiecas uz runas briiviibu - nu nau mums te nekaada briiviiba. Kirshteins mazliet nekorekti izsakaas par eebrejiem un vinju izmet no partijas, taj pat laikaa aktiivi izraadiit homofobiju ir normaali. Arrg! Izkastreet visus ar ruuseejushu skalpeli!

Par gejiem - nu nau jau nekur citur taa iecietiiba diezko lielaaka, pat uuberkorektajaa un demokraatiskajaa (HAHAHA!) amerikaa.

un visbeidzot - jaa, bazniicu izdomaaja cilveeki, nevis dievs, ja taads ir :) best mind control mechanism ever - ne velti komiishi PSRS, Kjiinaa un Korejaa un nacikji Hitleriskajaa Vaacijaa centaas maximaali pietuvinaat savu ideologjiju religjijai. Opium furs Volk.
From:[info]piiljuks
Date:27. Jūlijs 2005 - 00:03
(Link)
Jā, bet tais pašos Ulmaņlaikos valsts kaut cik izcēlās ekonomiskajā ziņā. Pats teici, kas Latvijas zelta laiki bijuši. Tad jāskatās, kur mēs kļūdāmies tagad, jo, redz, pat cukuru vairs ražot neļaus un par saražoto papildus būs jāmaksā. Un kāpēc tā? Tāpēc, ka tie paši Briseles vai Strasbūras gribētāji sakurina tautu uz kk valsti , manuprāt, gremdējošu savienību. Aitas bars pats jūt, ka labu galu tas mums nedod. Tā ir, kad augšgalā sēdošie vīri un sievas - reti kurais - nedomā par valsti kā primāro, lai gan tas viņiem būtu jādara, bet vēlas iedzīvoties uz tā rēķina, ka tauta paļaujas un varbūt pat notic sasolītajam. Tad pat jāsāk ticēt tiem mežonīgajiem valsts patriōtiem - tiem, iespējams, vēl ir tā mīlestība pret mūsu dzimteni.
Kā ta nav brīvība. Acu aizmālēšanai visu var sagrozīt. Un atkal atkarīgs no apstākļiem un draugu kārtām.
Geji ir geji. Un cits atšķirīgais ir atšķirīgais. Vienmēr ir bijis, ka būs kāds, kas būs "lielais un ļaunais gaisa jaucējs". Protams, protams, nav viņiem brīva vaļa, bet šajā mūsu nesen redzētajā atgadījumā... Nu tur sataisīja ažiotāžu lielāku, nekā tā bija. Nebūtu rādījuši pa tēvē kasti tās entās reklāmas, speciālos ziņu izlaidumus, diskutējuši cik tur ilgi, nemaz nezinātu, ka kk tāds notiek. Medijiem ir liela ietekme, un, kā tie notikumu parāda, tā arī cilvēka prātiņā tas iegulstas. Cita lieta, kā cilvēks uztverto informāciju apstrādā.
Nu bet... spēlēt uz cilvēka ticību. Kur labāku ieroci atrast? (;
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:27. Jūlijs 2005 - 00:46
(Link)
"Ļoti" piekrītu.
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:27. Jūlijs 2005 - 07:14
(Link)
runajot par sho temu radas dabisks jautajums - kapec gan man uzlikts tads sods/laime piedzimt SHADA valsti??

varbut tev ir lemts kaut ko mainit un apgaismot musu tumsoniigo politiko eliti par visparejiem demokratijas principiem:P~~
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 11:41
(Link)
heh, nu kam Latvijai starptautiskaa izolaacija, ja pie varas naaktu taads mazinsh diktatorinsh :D?
[User Picture]
From:[info]nenormaaliigaa
Date:27. Jūlijs 2005 - 15:17
(Link)
hahaha - nu..ne jau pirmaa reize pasaules veesturee,kad pie varas naaktu mazie cilveecinji :P
iedomaajies - peec tam,mosh,tortii ari tavaa vaardaa nosauktu. =D
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:27. Jūlijs 2005 - 23:06
(Link)
vismaz bez dizham sexualam novirzem:PPP


p.s. es ceru ka tev nekas TADS traumejosh nepiemiit:P
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 23:23
(Link)
iznjemot kaku fetishu :D? nee, esmu pilniigi normaals - varu uzraadiit aarsta ziini ;)
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:27. Jūlijs 2005 - 23:45
(Link)
ta ka tas piemit ari man
tad man varetu but pat viegla dzive

KLUUUSTI par MUSU VADONI:DD
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Jūlijs 2005 - 08:45
(Link)
Man domāt, ņemot vērā šīs valsts specifiku, ka *) aiz homosexuāļiem i liela nauda, ne velti bija vai visas latvijas policisti sasaukti, speciāli transporti un mācītāji no zviedrijas etc. *) lidz ar to ari - kas maksaa, tas pasuuta pusdienas :P *) ņemot vērā visas politiskās kolīzijas, kas seko šim notikumam, tas ir noticis, atļauts vai neatļauts, lai valdība, dome, partijas varētu uz tā pamata tagad kārtot attiecības. Jau sen skaidrs, ka Pirmā Partija pa visām varēm grib Lujānu par domas pr-sēdētāju dabūt. Turklāt nākamgad Saeimas vēlēšanas. Katrs takš cīnās uz dzīvību un nāvi un nabaga pediņi [sorry, bet tā nu tas i] ir tikai kā ierocis, manipulācija, lai visuvarenie varētu savstarpēji izrēķināties.
Vismaz viss, kas līdz šim noticis, liek tā domāt.
Mūsu valstī tādas lietas nekad nenotiek vienkārši tāpat..
Otrs jau, protams, aizmālēt sabiedrībai acis, lai tā nedomātu par nopietnākām un svarīgākām problēmām, piem., par algām, par pensijām, pabalstiem etc.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 11:45
(Link)
Nedomaaju, ka aiz homo lielais pikjis apgrozaas - driizaak jau tas bija valstsviiru meegjinaajums pakratiit savu lieko kraaninju, ka vinji arii kaut ko var. Piedevaam, ja nebuutu taadi policijas blaakji, tos nabadzinjus buutu uz vietas saplosiijushi - tie ir normaali droshiibas pasaakumi atbilstoshi riskam. Bet kaa jau teicu - ne par to ir runa. Mani uztrauc tas, ka valdiibas, pashvaldiibas un bazniicas paarstaavji aicina uz tiesas leemuma un likuma neieveeroshanu un pat uz vardarbiibu.
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Jūlijs 2005 - 11:57
(Link)
nu ok. bet man ir cita informācija pieejama.. ;)))
par policijas blāķiem - padomā, kā notiek tie pasākumi, kur piedalās "nabaga apspiesties" cittautieši, kuri uzstājas par savām tiesībām. Tur nu tādus drošības pasākumus nekad nav nācies redzēt. Vismaz neatceros..
Bet tas, ka valdība un baznīca kaut ko tur aicina.. Domāju, ka bija noteikti ļauži, kuri notikumu steigā vispār nepajēdza, ko runā un dara.. Kaut, ja tā padomā, kad tad mūsu vadoņi vispār domā, ko dara un runā.. :P
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:05
(Link)
Nezinu kaada tev informaacija ir pieejama - padaliisies :)?
Par policiju - paskaties cik taas bija, kad legjionaari pastaigaajaas, cik daudz mashiiniites braukaa ap uzvaras parku, kad tur veteraani svinaas, cik daudz vinju ir, kad notiek plasha meeroga pasaakumi. Taa kaa es nebiju riigaa un visu tikai pa telluku luureeju, man vismaz neradaas iespaids, ka policijas buutu baisi vairaak nekaa parasti. Vienkaarshi tas nav miitinsh, kur policisti staav 200m attaalumaa un skataas, lai puulis nekur neaizskrien, tas ir gaajiens, kur vinjiem bija bezmaz dziivaa kjeede jaaveido, lai zilganaas un rozaa kraasas pilsonjus nenomiica.
Un valdiibas paarstaavji taapeec arii ir valdiibas paarstaavji, lai domaatu ko runaa, ja jau vinji ir oficiaalas amatpersonas - kas vinjiem padomnieku un runu raxtiitaaju maz? Ja gribi izteikt savu personiigo viedokli - dari to, bet saki, ka tas ir TIKAI tavs viedoklis, nevis oficiaala valdiibas vai partijas nostaaja. Shizofreenikju valsts!
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:07
(Link)
par to pēdējo.. Tas Tev kāds jaunums?! ;)))))))))) Politiķi i debilākie ļauži šajā valstī. Vismaz bieži vien tāda atziņa ienāk prātā.. :P
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:10
(Link)
nu nu, ne jau visi - ir arii praatiigi cilveeki. par daudziem es patiesiibaa esmu visai auxtaas domaas, zheel tikai, ka vinji tik debiilaas partijaas.
[User Picture]
From:[info]dreamer_
Date:27. Jūlijs 2005 - 11:52
(Link)
Es jau sen domaaju,ka muusu valsts tuvojas LR 30mitajos gados,kad partiju bija paaraak daudz un leemumu pienjemshana - neefektiiva.Arii toreiz Ulmanja kungs (lai vinjam vieglas smiltis,lai arii kuraa Sibiirijas daljaa vinsh buutu) uztaisiija mieriigu un pat vajadziigu valsts apveersumu.Neviens nekaadas dizjaas parmainjas vai kkaadas represijas,bet toties pie varas naaca vadonis,kas sakaartoja valsti peec vislabaakaas sirdsapzinjas.Kaapeec tieshaam nu kaut vai pimeeram Einars nevareetu uznjemties sho atbildiigo nastu?!Vieniigais,tad Latviju pieliidzinaatu Balkrievijai un uzskatiitu jau par otro Eiropas diktatuuru,bet vismaz iekshpolitikaa varbuut samazinaatos domstarpiibas.
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:09
(Link)
Patiesiibaa jau partiju skaits peedeejos gados saruuk, vismaz lielaas partijas, kas ir reaali speeleetaaji Saeimas veeleeshanaas, par pashvaldiibaam nemaaku spriest - nevar jau taam visaam tik vienkaarshi izsekot. Un jaa, es arii pilniibaa piekriitu, ka Latvija vajadziigs liideris, bet ja tas buus Einiitis - es njemu savas mantinjas, kravaaju somaa un paarvaacos uz Jamaiku, cerams, ka liidz turienai vinja shizofreenija neaizsniegsies. Liiderim jaabuut ar smadzeneem un atbildiibas sajuutu, nevis idiotam ar mesijas kompleksu.