Mirkļu konservācija - Un atkal par gejiem [entries|archive|friends|userinfo]
Saprāta balss

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Un atkal par gejiem [26. Jul 2005|23:10]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
LinkPiebilst

Comments:
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:05
(Link)
Nezinu kaada tev informaacija ir pieejama - padaliisies :)?
Par policiju - paskaties cik taas bija, kad legjionaari pastaigaajaas, cik daudz mashiiniites braukaa ap uzvaras parku, kad tur veteraani svinaas, cik daudz vinju ir, kad notiek plasha meeroga pasaakumi. Taa kaa es nebiju riigaa un visu tikai pa telluku luureeju, man vismaz neradaas iespaids, ka policijas buutu baisi vairaak nekaa parasti. Vienkaarshi tas nav miitinsh, kur policisti staav 200m attaalumaa un skataas, lai puulis nekur neaizskrien, tas ir gaajiens, kur vinjiem bija bezmaz dziivaa kjeede jaaveido, lai zilganaas un rozaa kraasas pilsonjus nenomiica.
Un valdiibas paarstaavji taapeec arii ir valdiibas paarstaavji, lai domaatu ko runaa, ja jau vinji ir oficiaalas amatpersonas - kas vinjiem padomnieku un runu raxtiitaaju maz? Ja gribi izteikt savu personiigo viedokli - dari to, bet saki, ka tas ir TIKAI tavs viedoklis, nevis oficiaala valdiibas vai partijas nostaaja. Shizofreenikju valsts!
[User Picture]
From:[info]heartstripper
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:07
(Link)
par to pēdējo.. Tas Tev kāds jaunums?! ;)))))))))) Politiķi i debilākie ļauži šajā valstī. Vismaz bieži vien tāda atziņa ienāk prātā.. :P
[User Picture]
From:[info]macabre
Date:27. Jūlijs 2005 - 12:10
(Link)
nu nu, ne jau visi - ir arii praatiigi cilveeki. par daudziem es patiesiibaa esmu visai auxtaas domaas, zheel tikai, ka vinji tik debiilaas partijaas.